STOLT MEDLEM

STOLT MEDLEM

For oss er medlemskap i Norske Trevarer viktig, og vi deltar på arrangementer både lokalt og sentralt.  Dette er gode møteplasser for å treffe kollegaer i bransjen. Her bygges nettverk og kunnskap deles. Prosjekt synlighet er så vidt i gang, og det er det viktig at vi som medlemmer bidrar med å løfte bransjen frem i lyset. Etter at vi fikk skiltet på veggen i høst, har vi fått mange spørsmål og positive kommentarer.

Bico er stolt leverandør til det nye Deichmanske Hovedbiblioteket i Bjørvika.

Sørlandsbedriften er i gang med to spennende prosjekter hvor de skal levere bokhyller til både Deichmanske bibliotek i Oslo og Munch museet i Bjørvika.

Det nye Deichmanske Hovedbibliotek blir et av Oslos absolutte signalbygg. Det er Norges største folkebibliotek, og et av de eldste bibliotekene i Norge.

Begge skal stå ferdig i 2020.

Norske Trevarer frest inn i stein på Møre

Melby Snekkerverksted AS var en av de første som tok den nye logoen i bruk.

Mange av medlemsbedriftene har tatt i bruk den nye logoen stolt medlem av Norske Trevarer og plassert den godt synlig på bedriften, i mailer, i egne hjemmesider, reklame osv.

Ved at vi synliggjør kvalitetsmerket i virksomheten skaper vi kjennskap til hele bransjen og markedet. Med det viser vi stolthet i vår egen organisasjon og kultur.

Hent logo her

Først ut med banebrytende lakk og maling

Kjøkkenprodusenten Strai Kjøkken tar i bruk en ny lakk og maling som bedrer innemiljøet og øker slitestyrken på kjøkkenet.

Bli med på messetur til Ligna

Ligna-messen er europas ledende maskinmesse for trevareindustrien og arrangeres i Hannover fra mandag 27. mai til onsdag 29. mai 2019.
Ligna tilbyr maskiner og utstyr til skogbruk og trebearbeiding og mer enn 1800 utstillere fra nærmere 50 nasjoner vil i år presentere trender og nye produkter.

Medlemsfordeler

Visste du at du kan finansiere medlemskontingenten ved å benytte deg av medlemsfordelene? (Disse vil snart bli publisert).

Gå inn på Arbinn og klikk på medlemsfordeler (ca midt på siden).

Velg først landsforening (Byggenæringens Landsforening) deretter velg bransjeforening (Norske Trevarer) og sjekk ut medlemsfordelene våre.

Velkommen til Norske Trevarer og vår nye bransjeportal

Dette er første steg i arbeidet med en en hel bransjens ønske om å gå markedet i møte med vår historie, vårt fag og våre produkter. Vi har utviklet nye verdier og vårt eget kvalitetsmerke som skal hjelpe oss i arbeidet. Vi har involvert mange dyktige kolleger og samarbeidspartnere, og frem til Trevaredagene 2019 vil dere se at disse sidene utvikler seg og får mer og mer innhold. Velkommen til norske trevarebedrifter som lager vinduer, dører, trapper, kjøkken, garderober, baderomsmøbler, møbler og spesialinnredninger. Vi er etablert over hele landet og helt sikkert i ditt eget nabolag.

LYST TIL Å BLI MEDLEM I NORSKE TREVARER?

Vi er nærmere 300 selvstendige norske trevarebedrifter som lager vinduer, dører, trapper, kjøkken, garderober, baderomsmøbler, møbler og spesialinnredninger. Vi er etablert over hele landet og helt sikkert i ditt eget nabolag.

– VI SKAPER SJØL VÅR EGEN FRAMTID

Ole Olsen, styreleder i Norske Trevarer og daglig leder i MELING AS: – Jeg har stor tro på bransjen vår, men det betinger at vi har fokus på norsk identitet og lokalt eierskap. Vi må evne å se utfordringene bransjen står overfor og gripe mulighetene raskere. Da er det bedriftene sjøl det kommer mest an på. Bransjens største utfordring er ofte oss sjøl.

– VIL IKKE BLI SOM MØBELINDUSTRIEN

Tore Ådlandsvik, Torsvik Trevare AS og styremedlem i Norske Trevarer: – Vi må gjøre alt vi kan for å opprettholde kontakten med sluttkunden. Hvis ikke, skjer det samme med oss som med møbelindustrien, at vi som produsenter blir anonymisert og usynlige. Mulighetene våre ligger i økt synlighet og økt samarbeid, og å bygge en egen merkevare av bransjen.

– Mulighetene våre er optimale nå

Trond Hamran, Hamran AS og styremedlem i Norske Trevarer:
– Mulighetene for norsk trevarebransje er optimale akkurat nå. Det er fokus på kortreist, grønt og bærekraftig. Dette er trender som også gir oss et internasjonalt marked – men det betinger at vi er dyktige og griper det momentet som er nå.

– MANGE TROR VI ER EN UTDØENDE ART

Kjersti Gulliksrud, Møbelsnekkerne AS og styremedlem i Norske Trevarer: – Jeg tror ting utvikler seg i vår retning nå, i norsk trevarebransje sin favør. Men vi kan ikke tro at noen andre vil gjøre jobben for oss. Vi må løfte norsk trevarebransje og bli mye mer synlige, sammen og hver for oss. De fleste kjenner ikke til oss og mange tror vi er en utdøende art.

– Vi må sikre fagopplæringa i bransjen

Knut Einar Fjerdingstad, H-Vinduet Fjerdingstad AS og styremedlem i Norske Trevarer: – Jeg er opptatt av samarbeid og åpenhet, at vi må forsterke åpenhetskulturen i bransjen. Vi må sikre faget og fagopplæringa – at dette blir tatt hånd om av bransjeforeninga og blir en del av bransjen. Men det aller viktigste er å fokusere på økt synlighet, løfte fram norsk trevarebransje og kommunisere dette ut i markedet.

TREVAREDAGENE 2019 «BYGGE ET VINNERLAG»