NORSKE TREVARER

Innhold

Trysil Interiørtre AS har over 60 års erfaring med brannhemmede vegger

Logo i tre Norske Trevarerr

Logo i tre

Trysil Interiørtre AS er en av Norges ledende produsenter av finérte plater og spileelementer.

Trysil Interiørtre leverer spesialtilpassede plater med ønsket kvalitet, der finér og overflatehandling er vår spesialitet. Mer enn 98% av innholdet i platene er naturlige elementer som gips og tre, noe som gjør platene miljøvennlige. Finérte plater danner helheten i et rom, og gir et særpreg som inspirerer. Rene linjer og moderne design er nesten et møbel i seg selv, samtidig som platene kontrollerer akustikken i rommet. De finérte platene kan brannimpregneres for å hindre flammespredning og giftig røyk.

 

TRYSIL ANTIBRANN - KØBENHAVN FLYPLASS

I de fleste større bygg krever forskriftene at innvendige kledninger skal være av ikke-brennbare materiale med overflate som ikke bidrar til flammespredning. Trysil Antibrann er et eget produkt med branntekniske og akustiske egenskaper, og kan overfinéres med alle typer tresorter. Trysil antibrann er Norges eneste edeltrefinérte plate som tilfredstiller brannklasse K10-B-s1, D0 i henhold til NS 3919. Produktet kan leveres i flere forskjellige perforerings- og slissemønstre, og med eller uten duk.

Med høy kvalitet og gamle tradisjoner i samspill med en moderne og åpensinnet designprofil, så er vi godt rustet til å møte utfordringene fra deg som kunde.