NORSKE TREVARER

Brev med informasjon til medlemmene sendes på e-post og legges fortløpende ut under banneret. 

Innhold

Korona 13

Bilde av koronavirus

Koronavirus

Informasjonsbrev om Korona sendt 22. mars kl. 21.58

Hei.

I dag søndag ble vedlagte dokumentet med innspill til tiltak sendt departementet fra en samlet BAE- (Bygg-, Anleggs- og Eiendomsnæringen).

Det ligger mye jobb og knallhard koordinert innsats i alle ledd for å komme frem til dette dokumentet. Bransjene leverte inn sine innspill (takk til alle dere som sendte oss mange gode forslag), BNLs oppsatte sekretariat samlet alt og foretok en evaluering. Deretter og i samarbeid med NHOs kommunikasjonseksperter og advokater ble den ferdigstilt i løpet av veldig kort tid, slik at den ble som sagt sendt allerede i dag, søndag 22 mars.

Statssekretær Nakken i KMD beskriver dette som "godt jobba", og stalltipset går ut på at mye av det som står i dette dokumentet kommer til å bli vedtatt av regjeringen, som tiltak i denne "koronakrisepakken".

Mest honnør i tillegg til BNLs leder Jon Sandnes, rettes mot det oppsatte sekretariatet og dens leder Per Jæger, adm. dir. hos Bilprodusentene, som har koordinert hele dette arbeidet! Alle har stått på en del ekstra, men dette sekretariatet har hatt ekstra lange dager hele uken og jobbet også gjennom hele helgen!

Ikke rart vi er så stolte av å være en del av dette felleskapet!

Jeg ønsker dere en fortsatt god søndag.

PS: Jon Sandnes (BNL) kommer på TV 2 i morgen kl 07:40.

På vegne av administrasjonen i Norske Trevarer
Vennlig hilsen

Jannis Barbantonis
Daglig leder