NORSKE TREVARER

Innhold

- Fortsatt høy aktivitet, bekymringer for høsten

Bilde av Ole Olsen foran PCen ved kjøkkenbordet

Ole Olsen

Nettmøte med lokalforeningene:

- Det meldes om fortsatt høy aktivitet ute i de fleste av bedriftene våre, tross tøffe tider, og det er jo veldig gledelig. Men mange er bekymret for hvordan høsten blir.

Dette sier styreleder Ole Olsen i Norske Trevarer. Fra sin hovedbase på Kvitsøy utenfor Stavanger holdt han torsdag formiddag nettmøte med bransjekolleger og lokalforeninger fra hele landet for å få et oppdatert bilde av tingenes tilstand i norsk trevarebransje.

- Som forening er vi avhengig av innspill og dialog med medlemmene våre. Det er litt uvant å få til gode diskusjoner på nettmøter som dette, men jeg føler likevel at det var utbytterikt, sier styrelederen.

Jakter ny leder

Han understreker at jobb nr. 1 i tida framover er å få på plass ny daglig leder i Norske Trevarer, noe også innspillene i torsdagens møte var tydelige på.

- Vi vil i tillegg ha fokus på mer informasjon til medlemmer, samarbeidspartnere og andre aktører som er viktig for bransjen vår, sier lederen i Norske Trevarer, som også vil følge opp medlemsbedriftenes bekymringer for hva høsten vil bringe.

Ole Olsen startet torsdagens nettmøte med å uttrykke medfølelse med bransjekollegene i Trevaren Eydehavn AS, der fabrikken ble totalskadet av brann natt til onsdag.

- Dette var ei utrolig trist beskjed å få, og vi tok kontakt med dem formiddagen etter brannen. Vi har bedt om at de får raskest og best mulig hjelp, og vi kommer til å følge opp Trevaren Eydehavn AS også i tida framover, sier styrelederen i Norske Trevarer.