Framtida trenger oss. Det gjør Norge også. Norske trevarer søker ny daglig leder

Vi søker nå en modig, utadvendt og moderne leder til Norske Trevarer. Vår nye daglige leder skal stå i front for en bransjeforening av nærmere 300 stolte trevarebedrifter fra hele Norge. Sammen er vi over 4500 ansatte med en omsetning på åtte milliarder kroner.

Vi vil ha en entusiastisk, lyttende og reflektert leder som er god på å kommunisere, organisere og gjennomføre. Som bransjeforening er vår jobb å forenkle og berike medlemmenes hverdag, og legge til rette for økt konkurransekraft, lønnsomhet og verdiskapning hos medlemmene våre.

Vi vil bidra til å skape et levende Norge. Treet står i midten for alt vi gjør og står for. Råvarer, kvalitet, design, lidenskap. Framtida trenger oss. Det gjør Norge også.

Hovedformålet med stillingen som daglig leder i Norske Trevarer er altså å utvikle og lede både organisasjonen og bransjen i en ønsket retning mot økt synlighet, markedsvekst og økt lønnsomhet, og i tillegg sikre gode rammebetingelser, konkurranseforhold og andre vilkår som bidrar til å øke medlemsbedriftenes konkurransekraft.

Dette innebærer at vi trenger en strategisk sterk, samlende og tydelig lederskikkelse som kan være et nav i hjulet mellom samfunnet, eiere, styret og administrasjonen i Norske Trevarer.

 

Utfyllende informasjon om stillingen som daglig leder i Norske Trevarer finner du på www.finn.no under stillingskode 181 445 787.