Samarbeider om webinar for å oppdatere bransjen på siste status i markedet

Bilde av Ole Schei-Hansen som er salgsdirektør industri i Fritzøe Engros AS.

Ole Schei-Hansen er salgsdirektør industri i Fritzøe Engros AS.

- Det er nyttig for trevarebransjen å få en oppdatert status over det globale markedet innen trelast og råvarer, samt ferske tall for de mest interessante produktgruppene for norske trevarebedrifter.

Dette sier daglig leder Hilde Widerøe Wibe i Norske Trevarer om webinaret som bransjeorganisasjonen for norske trevarebedrifter arrangerer 9. september i samarbeid Norske Trevarers hovedsamarbeidspartner, Fritzøe Engros AS.  

- Det er stor interesse og nysgjerrighet blant medlemmene våre om hva som skjer ute i markedet nå. Hva er status for produksjon av trelast ute i verden, hvordan er det store, globale bildet, og hvordan virker dette inn på priser og leveranser i det europeiske og norske markedet – også for vår bransje, sier Widerøe Wibe.

- Vi ønsker å høre siste nytt på dette området, og er glad for at vi har fått med oss salgsdirektør Ole Schei Hansen i Fritzøe Engros på webinaret 9. september.

- Det store, globale bildet på dette området begynner vel nå å bli relativt kjent blant norske trevarebedrifter, men jeg tror likevel det kan være nyttig at vi gir et kort makrobilde om situasjonen ute i verden når det gjelder trelast og råvarer, sier Ole Schei Hansen, som holder hovedinnlegget under webinaret i september.

- I tillegg tar vi en runde på hvordan vi ser på de ulike produktgruppene som er aller mest relevante for trevarebransjen i Norge.