NORSKE TREVARER

Innhold

Den nye trevaresjefen ut av startblokka: - Nå er jeg utålmodig

Bilde av produksjonslokalene til Melby

Hilde Widerøe Wibe (47) er ansatt som ny daglig leder i bransjeforeningen Norske Trevarer, der hun startet opp 1. oktober. På sin aller første arbeidsdag besøkte hun medlemsbedrifter og lokalforeningen i Møre og Romsdal. Her sammen med daglig leder Bjørn Melby i produksjonslokalene til trappeprodusenten Melby AS.

Ukene som har gått siden Hilde Widerøe Wibe ble presentert som den nye sjefen i norsk trevarebransje har hun brukt på å forberede seg godt til oppstarten 1. oktober.

- Jeg er spent og ikke minst utålmodig etter å komme i gang, sier Norske Trevarers nye daglige leder.

- Jeg har fått mange gratulasjoner og en rekke med hyggelige invitasjoner til å besøke bedrifter og lokalforeninger i Norske Trevarer, og det er nettopp det jeg skal gjøre nå. Jeg skal reise rundt, treffe folk og bli kjent med bransjen.

Hilde Widerøe Wibe startet sin aller første arbeidsdag i norsk trevarebransje med å hive seg på morgenflyet fra Gardermoen til Molde.

- Den aller første bedriften jeg skal besøke er Melbye snekkerverksted AS på Eide på Nordmøre, før vi reiser videre til Tingvoll Dør og Vindu AS. På kvelden har jeg middag og møte i Molde med styret i Norske Trevarer Møre og Romsdal, forteller Widerøe Wibe, som dagen etter skal besøke romsdalsbedriftene Arvid Gjerde AS, Grande Fabrikker AS og Grande Interiør AS og bli presentert for alle medlemsbedriftene i fylket.

Etter turneen i Møre og Romsdal på sine to første arbeidsdager, har trevaresjefen ryddet kalenderen for nye besøksrunder hos medlemsbedrifter og lokalforeninger.

- Da står Rogaland, Agder og Toten for tur. Jeg gleder meg til å reise rundt, bli kjent med folk og danne meg et godt bilde av bransjen. Jeg vil aller først ha innsikt og kunnskap, slik at jeg kan lage meg en god oversikt over hva som er bransjens muligheter og utfordringer, sier den nye lederen i Norske Trevarer.

- Hilde Widerøe Wibe har akkurat de kvalitetene og egenskapene vi var på leiting etter. Vi ønsket oss en entusiastisk, lyttende og reflektert leder som er god på å kommunisere, organisere og gjennomføre, uttalte styreleder Ole Olsen i Norske Trevarer da han presenterte 47-åringen fra Trondheim som ny trevaresjef.

- Vår viktigste jobb som bransjeforening er å utvikle og legge til rette for økt konkurransekraft, lønnsomhet og verdiskapning hos medlemsbedriftene våre. Vi trenger en modig, utadvendt og moderne leder til å lede vår bransje. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan ønske Hilde Widerøe Wibe velkommen og lykke til på det norske trevarelaget, sier Ole Olsen.

 

På bildet nedenfor er Hilde på besøk i Melby AS sitt trappestudio på Eid sammen med daglig leder Bjørn Melby og daglig leder i Grande Fabrikker Torbjørn Hjelden.