NORSKE TREVARER

Innhold

Den nye trevaresjefen på omfattende besøks- turné til medlemmene

Bilde av Bjørn Melby, Hilde W. Wibe og Torbjørn Hjelden i Melbys strappestudio på Eide

Hilde Widerøe Wibe startet sin aller første arbeidsdag som ny daglig leder i Norske Trevarer med å besøke en av nestorene i norsk trevarebransje. Bjørn Melby er daglig leder ved trappeprodusenten Melby AS på Eide i Møre og Romsdal og Torbjørn Hjelden, daglig leder og medeier i Grande Fabrikker AS og styreleder i Norske Trevarer Møre og Romsdal.

Ukene som har gått siden hun ble presentert som den nye sjefen i norsk trevarebransje har Hilde Widerøe Wibe brukt på å forberede seg godt til oppstarten. Nå er hun ute av startblokka og godt i gang med en omfattende besøksturné rundt om i landet.

- Det er veldig godt å komme i gang. Jeg har vært både spent og utålmodig, sier Norske Trevarers nye daglige leder.

- Jeg har fått en rekke med hyggelige invitasjoner til å besøke bedrifter og lokalforeninger i Norske Trevarer, og det er nettopp det jeg skal gjøre nå. Jeg skal reise rundt, treffe folk og bli kjent med bransjen.

Hilde Widerøe Wibe startet sin aller første arbeidsdag i norsk trevarebransje med å hive seg på morgenflyet fra Gardermoen til Molde.

- De to første bedriftene jeg besøkte var Melbye snekkerverksted AS på og Tingvoll Dør og Vindu AS på Nordmøre, og på kvelden møtte jeg styret i Norske Trevarer Møre og Romsdal, forteller Widerøe Wibe.

Dagen etter besøkte hun romsdalsbedriftene Grande Fabrikker AS og Grande Interiør AS, der eier og daglig leder Torbjørn Hjelden, som er lokalforeningsleder i Møre og Romsdal, også presenterte de andre medlemsbedriftene i fylket.

Etter turneen på Nord-Vestlandet har trevaresjefen ryddet kalenderen for nye besøksrunder hos medlemsbedrifter og lokalforeninger.

- Denne uka er det Rogaland som står for tur, etter det er det Agder og Toten. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med folk og danne meg et godt bilde av bransjen. Jeg vil aller først ha innsikt og kunnskap, slik at jeg kan lage meg en god oversikt over hva som er bransjens muligheter og utfordringer, sier den nye lederen i Norske Trevarer.

- Hilde Widerøe Wibe har akkurat de kvalitetene og egenskapene vi var på leiting etter. Vi ønsket oss en entusiastisk, lyttende og reflektert leder som er god på å kommunisere, organisere og gjennomføre, uttalte styreleder Ole Olsen i Norske Trevarer da han presenterte 47-åringen fra Trondheim som ny trevaresjef.

Denne uka er han sammen med bransjekolleger fra resten av fylket vertskap for Hilde Widerøe Wibes besøksrunde rundt om i Rogaland, der første stopp var styrelederens hjemkommune Kvitsøy utenfor Stavanger.