NORSKE TREVARER

Innhold

Bilde av takspiler

Jønland AS

Jønland AS er trønderbedriften fra Selbu med røtter godt plantet i jorda og greiner som strekker seg etter nye mål og former.

På familiegården utvikles stadig god kvalitet i et spennende og godt miljø. Men ikke minst med den rette kompetansen og dyktige fagfolk med glimt i øyet.

Som et tohodet troll satser de i hver sin retning, men med kvalitetsfokus på begge felt. Hytte, hus eller prosjekter kan få den ansiktsløftningen og finishen som trengs. Enten man vil bygge et moderne eller tradisjonelt designeventyr, så har Jønland AS produkter som passer for deg.

Tegning av trønderrose

De er en landsdekkende kompetansebedrift med egne produkter. Sortimentet er bredt og består blant annet av utvendig omramming til vindu og dør, søyler og rekkverk, pynteklosser og andre produkter innenfor fasadeutsmykking. De leverer til ansvarlige for nybygg og rehabilitering av næringsbygg, ansvarlige for private nybygg og rehabiliteringsprosjekter av boliger og fritidsboliger. Og også til sluttbrukere og privatkunder.

Selskapet er en innovativ trevareprodusent. Siden oppstarten i 1993 har de spesialisert seg på alle typer prefabrikerte produkter.