Møbelsnekker anbefaler trevarebedrifter å sjekke ut norsk merkeordning

Bilde av møbelsnekker Kjetil Hagen i Hagen møbeldesign i Porsgrunn

Møbelsnekker Kjetil Hagen i Hagen møbeldesign i Porsgrunn anbefaler norske trevarebedrifter å gjøre seg kjent med merkeordningen Norwegian Made.

- I løpet av de årene jeg har holdt på har det aldri sett så bra ut som nå. Jeg har fullt opp å gjøre, sier møbelsnekker Kjetil Hagen, som oppfordrer norsk trevarebransje til å gjøre seg kjent med Norwegian Made, som er en merkeordning for norskproduserte kvalitetsvarer.

- Det aller viktigste for den økende oppdragsmengden vi har nå er nok at vi jobber i tett dialog med kundene våre, at vi leverer kvalitet og at ryktet om dette sprer seg. Jeg har verkstedet mitt i Porsgrunn, men har nå kunder både i Telemark, Vestfold, Agder og i økende grad i Oslo-området, sier Hagen, som innimellom også jobber med designere og interiørarkitekter.

- Det skulle jeg gjerne gjort oftere, men det aller viktigste er nok at jeg jobber tett opp imot kundene når prosjektet planlegges og gjennomføres.

Kjetil Hagen og Hagen møbeldesign er også opptatt av norsk kvalitet, norsk produksjon og lokal verdiskapning.

- Mange kunder er mye mer fokusert på dette nå, og det er bra. Der har merkeordningen Norwegian Made hjulpet oss en del, ikke minst for å bli mer synlig i sosiale medier og i å gjøre det enklere for forbrukerne å velge norske produkter, sier Hagen.

- Dette er en merkeordning der bedriftene må kunne dokumentere at de produserer sine varer i Norge, og ordningen har også fokus på bærekraftig produksjon og lokal verdiskapning. I tillegg bidrar det altså til økt synlighet, og prisen på medlemskapet er på ingen måte avskrekkende. Heller tvert imot, sier Kjetil Hagen i Hagen møbeldesign.

Medlemmer i Norske Trevarer får 30 prosent rabatt på medlemsprisen i Norwegian Made.

Les mer på:
https://www.norsketrevarer.no/medlemsportal/medlemskap/medlemsfordeler/norwegianmade/