Innhold

- Vi søker et kommersielt hode som skal bidra til å løfte vår bransje videre

Bilde av Daglig leder Hilde Widerøe Wibe i Norske Trevarer på besøk hos Oddvar Meisland i snekkerverkstedet Meisland Trapp i Rogaland.

Daglig leder Hilde Widerøe Wibe og Norske Trevarer styrker nå administrasjonen i bransjeforeningen med en sterkere fokus på forretningsutvikling og medlemsutvikling. Her er Widerøe Wibe på bedriftsbesøk hos Oddvar Meisland på Meisland Trapp AS i Rogaland.

- Dette er en utfordrende og spennende jobb i en bransje som er på veg inn i framtida. Denne stillingen gir en fantastisk mulighet for den som ønsker en karriere hvor man kan skape meningsfulle fotspor.

Daglig leder Hilde Widerøe Wibe og bransjeforeningen Norske Trevarer er nå i gang med å rekruttere en helt ny utviklingsressurs inn i norsk trevarebransje.

- Vi skal tilsette en forretnings- og medlemsutvikler, så det er en veldig spennende og viktig prosess vi går inn i. Stillingen er utlyst nå, og vi merker allerede at det knytter seg stor interesse til stillingen. Vi jakter på et klokt, kommersielt hode, sier Widerøe Wibe, og viser til at intervjuene av aktuelle kandidater skal gjøres fortløpende i tida framover.

Trevarebransjen og Norske Trevarer har en offensiv strategi der det skal jobbes for økt konkurransekraft, verdiskapning og lønnsomhet ute i medlemsbedriftene. Norske Trevarer skal også jobbe for å styrke trevarebransjens posisjon i markedet, og i dette arbeidet er den nye stillingen som forretnings- og medlemsutvikler helt sentral.

- Vi har lagt lista høyt, og ønsker oss en person som er entusiastisk, initiativrik og målrettet. Dette er en jobb med mening og som gir muligheter for å etterlate seg skikkelig meningsfulle fotspor i jobbkarrieren, der vår bransje er på full fart inn i en mer bærekraftig og grønnere framtid, sier Norske Trevarers daglige leder.

- Samtidig gir det mening å bidra til bransjens suksess. Vår bransjeforening består av tett på 300 stolte trevarebedrifter, vi bidrar til verdiskapning, innovasjon og arbeidsplasser rundt om i hele landet, og veldig mange av våre bedrifter er hjørnesteinsbedrifter i sine regioner, påpeker Hilde Widerøe Wibe.

- Det er derfor vi understreker så tydelig at dette er en jobb med mening, og som gir rike muligheter for en som vil kombinere det kommersielle med det å sette spor etter seg.
 

For mer info om den nye stillingen som forretnings- og medlemsutvikler i Norske Trevarer:
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=206255147