NORSKE TREVARER

Innhold

Puster lettet ut etter ei spesiell uke – ser fram til å møte trønderjubilanten

Bilde av Ole Olsen i telefonen ved PCen ved kjøkkenbordet

Bilde: Ole Olsen, styreleder Norske Trevarer (Foto: Arnt Siem)

- Dette har vært ei spesiell uke for vår bransje. Nå kan vi puste ut og se fram mot neste uke og årsmøtet i hjemfylket til 75-årjubilanten Norske Trevarer Trøndelag. Jeg gleder meg stort til å møte bransjekolleger igjen.

Styreleder Ole Olsen i Norske Trevarer står midt mellom to innholdsrike uker for trevarebransjen, med en avblåst streik på den ene siden og forberedelsene til årsmøtet i Trondheim kommende torsdag.

- Ja, det er fullt fart nå. Det gjorde veldig, veldig godt å få meldingen natt til onsdag om at det ble enighet i meklingen mellom Byggenæringens Landsforening (BNL) og Fellesforbundet.

- Et motsatt utfall ville rammet rundt 70 av våre medlemsbedrifter hardt, og det i en veldig spesiell tid både for bransjen vår og landet vårt, sier Olsen.

Trevarestyrelederen ser nå fram mot kommende uke og bransjeforeningens årsmøte på Britannia Hotel torsdag og fredagens møte med lokalforeningene fra hele landet.

- Det skal bli veldig trivelig å treffe folk igjen, og det blir ekstra hyggelig å møtes «hjemme» hos 75-årsjubilanten.

- Trøndelag har noe av det fremste vår bransje kan by på, både av kvalitet, mangfold og kompetanse. At bransjen kan møtes slik vi skal gjøre til uka det har en verdi i seg sjøl, men ikke minst for å hente inspirasjon og lærdom fra hverandre, sier styreleder Ole Olsen i Norske Trevarer.