Innhold

NHO-sjef Ole Erik Almlid gjester Trevaredagene og holder innledningsforedrag

Bilde av NHO-sjef Ole Erik Almlid gjester De Norske Trevaredagene, som arrangeres i Trondheim i slutten av mai, og skal holde ett av innledningsforedragene under arrangementet

.

NHO-sjef Ole Erik Almlid er en av foredragsholderne i et sterkt kobbel av innledere under årets Trevaredager, som går av stabelen i Trondheim i slutten av mai.

- Vi er optimister og planlegger for at vi skal kunne arrangere både Trevaredagene, årsmøtet og Norske Trevarers landsmøte i slutten av mai. Dette er bransjens viktigste møteplasser. Vi trenger å møtes og planlegger for å kunne gjennomføre et trygt og koronafritt arrangement, sier bransjekoordinator Randi Moltke-Hansen i Norske Trevarer.

Sammen med resten av teamet som jobber med programmet til årets arrangement, kan hun vise til en sterk liste av innledere til årets utgave av De Norske Trevaredagene.

- Vi er veldig glade for at NHO-sjef Ole Erik Almlid har takket ja til å komme, og lista over innledere inneholder også spennende navn som bl.a. Erling Dokk Holm, som har et glødende forskerengasjement for arkitektur og byplanlegging, og daglig leder Jan Christian Vestre i utemøbelprodusenten Vestre AS, som skal realisere byggingen av verdens mest moderne møbelfabrikk.

- Vi er også glade for at Statsbygg kommer tilbake. De deltok også under fjorårets Trevaredager, og er en av landets viktigste premissgivere innen arkitektur, design og miljø, ikke minst gjennom det pågående arbeidet med det nye Regjeringskvartalet i Oslo, sier Moltke-Hansen, som også gleder seg til å høre toppsjefen i danske VIPP og lederen for bærekraft innen resirkuleringsselskapet Quantafuel ASA.

For å nevne noe. Alt i alt er det 12 foredragsholdere i den fyldige programmenyen under årets Trevaredager.

- Men Trevaredagene er jo mye mer enn foredragene, det er like mye det å snakke sammen, sparre og utveksle erfaringer – og kanskje også inngå samarbeid og avtaler. Derfor satser vi alt på at vi kan gjennomføre arrangementet som planlagt, i et godt samarbeid med Scandic Nidelven Hotel i Trondheim, sier Norske Trevarers bransjekoordinator.

De Norske Trevaredagene går av stabelen i Trondheim fredag 28. mai. Samme dag avvikles også Norske Trevarers årsmøte, og de to påfølgende dagene arrangeres bransjens landsmøte.


For påmelding og mer info om De Norske Trevaredagene:
https://www.norsketrevarer.no/trevaredagene/2021/