Innhold

Ole Olsen

Trevaren Eydehavn AS i produksjon igjen bare ei uke etter brannen:

Bilde av Tommy Pettersen

Tommy Pettersen, Trevaren Eydehavn AS

- Fantastisk støtte fra hele landet

- Den støtten vi har fått har vært helt fantastisk. Det har gitt oss den optimismen og de kreftene som skulle til for at vi allerede nå kan starte opp igjen produksjonen, bare ei uke etter at alt brant ned til grunnen.

Dette sier daglig leder Tommy Pettersen i Trevaren Eydehavn AS, som sammen med far, gründer og medeier Arvid Pettersen natt til onsdag i forrige uke ble rammet av et mareritt som er ett av de verste en trevarebedrift kan oppleve.

- Alt brant ned til grunnen. Det slår deg til bakken, men det som har skjedd i etterkant av hjelp og omtanke har gitt oss styrke til å reise oss igjen. Nå kjenner vi virkelig på styrken og fellesskapet i bransjen vår, sier Tommy Pettersen, og viser til ei lang rekke med tips og innspill for å løse utfordringene som bedriften plutselig stod midt oppi.

- Dette har betydd alt for oss, både omtanken og innspillene. Det har gitt oss trua på at dette skal vi få til, og ved hjelp av kollegene våre i Solfjeld er vi allerede i gang igjen med produksjonen i en del av lokalene deres.

Trevaren Eydehavn AS har en nesten 40 år lang bedriftshistorie bak seg, og i 2011 tok Tommy Pettersen over som daglig leder etter faren Arvid. Av de 14 ansatte, er halvparten allerede i gang igjen med driften.

- Også de ansatte har vist veldig stor velvilje i denne situasjonen. Vi bestemte oss for å brette opp ermene og kjøre på igjen. Summen av alt dette, i tillegg til at vi fikk redda ut helt vesentlige data og kundeinformasjon, gjør altså at vi nå kan starte på nytt igjen bare ei uke etter at alt lå i ruiner, sier Tommy Pettersen i Trevaren Eydehavn AS.