Innhold

- Jo flere vi er, jo sterkere står vi. Ta opp telefonen og verv en trevarekollega!

Hilde Widerøe Wibe på besøksrunde i Rogaland. Her på besøk hos Øyvind (t.v.) og Morten (t.h.) Bjerk hos Bjerks Trevarefabrikk.

- Vi er opp imot 300 medlemsbedrifter i Norske Trevarer. Trevarebransjen er allerede en stor familie, men vi vil gjerne bli enda flere. Jo flere vi er, jo sterkere står vi. Derfor utfordrer vi nå medlemmene våre til å verve en trevarekollega. Medlemskapet er gratis ut året.

Dette sier Norske Trevarers nye daglige leder, Hilde Widerøe Wibe, i en kommentar til at bransjeforeningen nå starter opp en vervekonkurranse i trevarebransjen.

- Det er mange fordeler med å være medlem i Norske Trevarer, både deltakelse i lokale og nasjonale arrangementer hvor du treffer kollegaer, kurs i relevante tema, og rabatter både på forsikring, strøm og telefoni, for å nevne noen. I tillegg får du gratis rådgivning innen arbeidsrett hos Byggenæringens Landsforening (BNL), sier Widerøe Wibe.

- Som medlem i Norske Trevarer bli man også tilsluttet NHO, som har jobbet dag og natt for å sikre at næringslivet blir best mulig ivaretatt under den uoversiktlig og utfordrende tiden vi er i nå.

Som ganske fersk daglig leder i Norske trevarer har Hilde Widerøe Wibe allerede blitt kjent med flere av medlemsbedriftene, og nå vil trevaresjefen gjerne forsterke stallen ytterligere. Planen til Widerøe Wibe var å legge ut på nye reiserunder der også mulige nye medlemsbedrifter skulle få besøk. Men nå har Covid19-epidemien satt en foreløpig stopper for det.

- Dette er litt av grunnen til at vi nå hiver oss rundt og starter en vervekonkurranse blant medlemmene våre. I tillegg kan det jo uansett være morsomt å trigge konkurranseinstinktet i trevarebransjen, smiler Widerøe Wibe.

Målet med konkurransen er enkel og grei: Å verve flest nye medlemmer til Norske Trevarer. Vervemetoden er også enkel: Ta opp telefonen, ring en bransjekollega, fortell om fordelene ved å være trevaremedlem (se her), be den ansvarlige i bedriften om å gå inn på Norske Trevarers hjemmeside og registrere seg som nytt medlem, eller de kan kontakte administrasjonen som kan hjelpe dem med innmeldingen.

Trevaresjefen påpeker samtidig at vervingen også kan skje ved at kontaktinformasjonen til en aktuell bedrift sendes inn til Norske Trevarer. Resulterer dette i nytt medlemskap, teller også det med inn i konkurransen.

Dette er premiene for Norske Trevarers vervekonkurranse:

  • Gratis dagspass til Trevaredagene for de som bidrar til at tre eller flere bedrifter melder seg inn innen utgangen av året. (Verdi kr. 2900 for fysisk deltakelse og kr. 1200 for digital deltakelse).
  • Gratis overnatting på Trevaredagene 2021 for de som bidrar til at to bedrifter melder seg inn i Norske Trevarer innen utgangen av året (Verdi kr. 1345).
  • Gratis middag på kvelden den 27. januar for de som bidrar til at 1 bedrift melder seg inn i Norske Trevarer innen utgangen av året (Verdi kr. 1200).

- Vi opplever at mange bedrifter ikke er helt klar over hvilke fordeler man kan få som medlem, og det er dette budskapet vi håper nå kan spres. I tillegg teller kjøttvekten og vi står sterkere jo flere vi er når vi skal slåss for en grønn og optimistisk framtid for Norges kanskje mest bærekraftige industri, sier Hilde Widerøe Wibe.