Nordvestvinduet AS

Nordvestvinduet er en av Norges ledende produsenter av vinduer, vindusdører og fasadeelementer i topp kvalitet. Vi har lange tradisjoner, stor erfaring og en vilje til å være ledende i alle situasjoner.

Produktkategorier

  • Vinduer

Kontaktinformasjon

Nordfjordveien 8757
6713 ALMENNINGEN
VESTLAND

Telefon 57 85 50 50
firmapost@nordvestvinduet.no
http://www.nordvestvinduet.no

Nordvestvinduet i dag

Med røttene godt plantet på Nordvestlandet med Stadthavet som nærmeste nabo leverer vi vinduer og vindusdører både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Hver dag arbeider vi sammen med våre kunder, arkitekter og rådgivere for å skape gode vindusløsninger for deres prosjekter. Vi er en produksjonsbedrift som har stort fokus på å effektivisere alle våre prosesser, men allikevel har vi ikke har glemt viktigheten av godt håndverk. Derfor kan drive industri i Norge.

Vindu og dører i topp kvalitet

Nordvestvinduet leverer vinduer og dører til mange store og prestisjefylte prosjekter. Ingen prosjekter for store. Flere av de største prosjektene i Norge har vinduer fra oss. Stor produksjonskapasitet, fleksibilitet i forhold til løsninger og logistikk, kompetanse og rådgivning gjør oss til en foretrukket leverandør.

Volum

Vårt produksjonsanlegg ligger i Almenningen i Nordfjord. Vi har valgt å samle bearbeiding, overflatebehandling og sammenstilling på ett sted – og i Norge - for å ha kontroll på prosessene. Å samlokalisere produksjonen med salg, innkjøp, produktutvikling og logistikkavdeling gir oss meget god og effektiv kontroll. Vi har gjennom årene bygget opp et høyst moderne anlegg der automatisering har stått i fokus.

Individual

Nordvestvinduet er spesialister på å designe individuelle løsninger for de aller mest kresne kundene i markedet. Både design, materialvalg og egenskaper er av ypperste klasse. Et produkt blir aldri mer unikt enn nettopp slik du ser det for deg!

Rehabilitering

Skal du rehabilitere ønsker du gjerne at ting skal se ekte ut, slik det gjorde før. Vi legger stolthet i å kunne faget og håndverket og vi lager vinduer som passer akkurat ditt prosjekt. Vi har produkter som er tilpasset antikvariske myndigheter, men som også kan ha oppgraderte funksjoner i forhold til gamle vindu.