Trysil Interiørtre AS

Trysil Interiørtre har over 60 år med erfaring, og begynte sin virksomhet som sponflatefabrikk. I dag har bedriften 10 ansatte, og er en av Norges ledende produsenter av finérte plater og spileelementer som tilfredstiller alle krav innen brann og akustikk. Vårt fokus er på norsk, miljøvennlig trevirke til nytenkende og moderne design.

Produktkategorier

  • Spilevegger
  • Spesialprodukter
  • Spesialinnredning

Kontaktinformasjon

Brubakken 36
2422 NYBERGSUND
INNLANDET

Telefon 90860711
post@trysil-interiortre.no
http://www.trysil-interiortre.no/

Finérte plater - Våler Kirke

Trysil Interiørtre leverer spesialtilpassede plater med ønsket kvalitet, der finér og overflatehandling er vår spesialitet. Mer enn 98% av innholdet i platene er naturlige elementer som gips og tre, noe som gjør platene miljøvennlige. Finérte plater danner helheten i et rom, og gir et særpreg som inspirerer. Rene linjer og moderne design er nesten et møbel i seg selv, samtidig som platene kontrollerer akustikken i rommet. De finérte platene kan brannimpregneres for å hindre flammespredning og giftig røyk.

Spileelementer - Rica Seilet Molde

De siste årene har Trysil Interiørtre utviklet et enkelt og kostnadseffektivt system for prefabrikkering av spile-elementer, både til vegg og himling. Spileelementene lages ut fra kundens ønsker, og kan leveres i de fleste tresorter. Elementene kan også leveres klarlakkert, beiset, oljet eller malt, med et komplett montasesystem. Gjennom riktig overflatebehandling, kan spileelementene tilfredsstille kravene til B-s1,d0 i henhold til NS-EN 13501-1.

Trysil Antibrann - København Flyplass

I de fleste større bygg krever forskriftene at innvendige kledninger skal være av ikke-brennbare materiale med overflate som ikke bidrar til flammespredning. Trysil Antibrann er et eget produkt med branntekniske og akustiske egenskaper, og kan overfinéres med alle typer tresorter. Trysil antibrann er Norges eneste edeltrefinérte plate som tilfredstiller brannklasse K10-B-s1, D0 i henhold til NS 3919. Produktet kan leveres i flere forskjellige perforerings- og slissemønstre, og med eller uten duk.

Med høy kvalitet og gamle tradisjoner i samspill med en moderne og åpensinnet designprofil, så er vi godt rustet til å møte utfordringene fra deg som kunde.