Melby Snekkerverksted AS

Melby er en tradisjonsrik familiebedrift som ble stiftet i 1952. Vi er lokalisert i Eide kommune på nordvestlandet. De første årene laget bedriften dører, vinduer og innredninger. I 1986 spesialiserte vi produksjonen til trapper og trappeløsninger.

Vårt fokus på produktutvikling og godt håndverk i alle disse årene, har gjort at vi besitter fagkompetanse på svært høyt nivå. I Melby har vi også satset på å holde oss med en moderne og oppdatert maskinpark, som sammen med fagkompetansen gir oss en fleksibel og effektiv produksjon med stor nøyaktighet. Maskinarbeid og håndverk skaper unike muligheter sammen.

Vi har en bevisst satsning på kvalitet og brukervennlighet i alle våre produkter. Trappa skal ikke bare være husets smykke, den skal også ha god funksjonalitet og gjøre hverdagen i alle bygninger enklere. Vi gir en helhetlig vurdering av trapper og trappeløsninger, både når det gjelder individuell tilpasning, form, farge og stil.

Produktkategorier

  • Trapper

Kontaktinformasjon

Ellinggardsvegen 7
6490 EIDE
MØRE OG ROMSDAL

Telefon 71 29 99 20
post@melby.no
http://www.melby.no

Vilje - En moderne glasstrapp

Modellen Vilje, med rekkverk i glass, her vist som tett trapp med midtstilt vange

Bolter i vegg

Denne trappen er laget av tykke trinn som er boltet inn i veggen på hver side. Det ser ut som at trinnene svever mellom veggene.

Såga - klassisk trapp

En klassisk trapp med inngangsstolpe som har særpreg

Idunn - Herskapelig velkomst

Denne herskapelige trappen ønsker velkommen med et imponerende inngangsparti

Vindeltrapp på Lade skole

Vi har levert det som kanskje er Europas største vindeltrapp i tre, til Lade skole i Trondheim.

Ringebu Innovasjonssenter

Med denne trappen vant vi Årets trapp i Tyskland 2018, kategori Design.

Vindeltrapp i Mariakirken

Mariakirken i Bergen trengte en ny trapp som skulle passe inn i byens eldste bygning. Vi tok utfordringen. Melby vant Årets trapp i Tyskland 2017, i kategorien Nostalgi med denne trappa.