Natre Vinduer AS

Natre Vinduer har 80 års erfaring, over 300 medarbeidere og flere store fabrikker i Norge - og er i dag den største produsenten av kvalitetsvinduer til norske hjem via byggevarehandelen.

På Natre produseres det trevinduer, balkongdører og heve-/skyvedører. Både med og uten utvendig aluminiumskledning som sikrer deg mot vær og vind og sørger for minimalt med vedlikehold. Og med flere fabrikker strategisk plassert rund om i landet er vi i stand til å levere deg kortreiste vinduer fra nord til sør.

Råvaren er det mest kritiske i vindusproduksjon. Her er det mye som påvirker levetid, funksjonalitet, stabilitet og vedlikehold. Natre har gjort et verdivalg og legger mye ressurser i råvaren og oppfølging av våre underleverandører.

Våre produkter er godkjent av SINTEF og i tillegg til å bekrefte kvalitet, bekrefter det også at Natres produkter er miljøvennlige. Fra treverk til den minste lille skrue - alle våre vinduer og dører er resirkulerbare og miljøvennlige. Produktene skal ikke bare tåle klimaet, men klimaet skal også tåle dem.

Natre Vinduer AS er en del av DOVISTA-gruppen, som består av 10 kjente merkervarer innenfor dør- og vindusbransjen i Europa. DOVISTA A/S eies av VKR Holding, som eier virksomheter innen takvinduer, fasadevinduer og termisk solenergi i mer enn 40 land.

Produktkategorier

  • Vinduer

Kontaktinformasjon

Engenvegen 1
2827 HUNNDALEN
INNLANDET

Telefon 61 18 80 10
post@natre.no
http://www.natre.no

En av våre flotte fabrikker på Vatne