De Norske
Trevaredagene 2020

Om De Norske TrevaredageneLast opp programmetPåmelding

DE NORSKE TREVAREDAGENE 2020, GRIEGHALLEN
BERGEN 29. – 30. JANUAR

TREET – I ARKITEKTUR, DESIGN OG MILJØ

DET ER NÅ DERE SKAL MELDE DERE PÅ! DETTE BLIR DEN VIKTIGSTE KONFERANSEN I 2020 FOR MILJØET, FOR FREMTIDEN OG FOR VÅR BRANSJE!

TA MED DEG MARKEDSSJEFEN OG EN LÆRLING! DETTE HANDLER OM EN SPENNENDE FREMTID FOR OSS ALLE!

Under DE NORSKE TREVAREDAGENE i Bergen i slutten av januar blir det flere deltakere enn noensinne. Konferansen har tatt mål av seg å vise oss frem i Norges nest største by, og selveste GRIEGHALLEN – Bergens Storstue – blir rammene rundt et tema som er mer aktuelt enn noen gang; Treet – i Arkitektur, Design og Miljø.

Foredragsholdere fra og utenfor vår egen bransje skal sette på agendaen et stort engasjement, fakta og trender for det materialet som kanskje er et av de mest aktuelle virkemidlene. Vi skal alle bidra til at planeten vår skal få det bedre. Vi har stor og helt UNIK KOMPETANSE OG ERFARING I BRUKEN AV TREET SOM MATERIALE, og våre medlemmer opplever fra markedet større pågang enn noen sinne for det vi kan og vår store lidenskap. Vårt mål er å gjøre dette til kanskje det viktigste arrangementet i Norge om BÆREKRAFT OG NORSK INDUSTRI!

Utstillerne får mer plass, alle deltakerne får mer tid til våre samarbeidspartnere og leverandører, og denne gangen ønsker vi velkommen både ARKITEKTER, BYGGHERRER OG SPESIELT INTERESSERTE. Jobben vår nå i en tid der det forventes mye av oss er å bygge kjennskap og kunnskap til det vi driver på med. Samtidig bidra til at våre kolleger og fremtidige generasjoner får med seg spennende foredrag, dyktige leverandører og samarbeidspartnere, og at vi møter kunder, presse og viktige trendsettere.

Vi lager et SPESIALBILAG som blant skal annet distribueres til 2.500 arkitekter, byggherrer, trevarebedrifter og spesielt interesserte i desembernummeret av Tre & Profil. Vi sender ut NYHETSBREV til flere fagblader og aviser og TV. Vi samarbeider tett med våre venner i Tre & Profil. Og vi skal vi gjøre oss synlige i Bergen under disse spennende dagene i slutten av januar 2020. Prosjektet vårt 2022 ber om økt synlighet, så sikre deg nå at du og din bedrift er synlige under DE NORSKE TREVAREDAGENE 2020!

MELD DEG PÅ NÅ! TA MED DEG ET PAR KOLLEGER – OG HUSK – LÆRLINGER GÅR GRATIS!

>> Book direkte på denne linken.

Norske Trevarer

HOTELL OG OVERNATTING

Overnatting for arrangementet vil foregå på Hotell Scandic Ørnen, rett ved Grieghallen.


>> Book direkte på De Norske Trevaredagene på denne linken.

I Portalen norsketrevarer.no finner du en oversikt over alle våre medlemmer og 300 dyktige trevarebedrifter som lager vinduer, dører, trapper, kjøkken og spesialinnredninger. Her kan du lese mer om De Norske Trevaredagene og Norske Trevarer.

Oppstart 29.01 kl. 10.00 med registrering og kaffe fra kl. 09.00
Avslutning 30.01. kl. 13.00

Besøk oss på nett

Følg oss på nettsiden vår, Facebook eller Instagram:

view this email in your browser

Copyright © 2019 Norske Trevarer, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:

Norske Trevarer

Næringslivets Hus

Middelthunsgate 27

Oslo, Oslo0368

Norway


Add us to your address book

Mer info

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

D