De Norske
Trevaredagene 2020

DE NORSKE TREVAREDAGENE 2020

Hvert år arrangerer Norske Trevarer Trevaredagene for sine medlemmer.

For å skape enda mer engasjement også utenfor bransjen endres navnet til

De Norske Trevaredagene.

Målet er å gjøre arrangementet til et av de viktigste innen bærekraft og miljø i Norge, og dermed bli en attraktiv møteplass også for beslutningstakere og samarbeidspartnere.

I år blir De Norske Trevaredagene i Bergen sentrum. Sett av datoene 29.-30. januar.

Treet - Arkitektur, Design og Miljø er temaet for De Norske Trevaredagene 2020.
Tiden er inne for å markere treets potensiale i alle typer bygg og bolig.
-Nå må vi som bransje stå fram og slå litt på stortromma, sier styreleder i Norske Trevarer, Ole Olsen. Kundene blir mer og mer bevisste når det kommer til bruk av tre. Det gjelder både i privatmarkedet og i offentlige bygg.
Bransjen består av mange ulike bedrifter, der alle har et mål for øye - å skape de beste produktene. Det klarer de på grunn av en blomstrende yrkesstolthet og fagkunnskap som i større grad må nå ut til kundene.
Bransjen er en del av Norges kulturarv, og det skal De Norske Trevaredagene være med på å vise til andre bransjer, som arkitekter, byggherrer, entreprenører, media og spesielt interesserte.

Derfor satses det på flere deltakere i 2020, der alle kan komme sammen for å diskutere hvordan vi kan være med på å skape en bærekraftig framtid. Et mangfold av foredrag og seminarer, samt flere utstillere skal gjøre arrangementet i Bergen til det største noensinne.