Velkommen til De norske Trevaredagene 2020

Grieghallen i Bergen, 29. - 30. januar

Innhold

Tema for Trevaredagene 2020

Treet - i arkitektur, design og miljø!

Jeg er glad, ydmyk og full av entusiasme

 

”Jeg er glad og ydmyk i forhold til all entusiasmen her i Grieghallen»

 Ole Olsen, styreleder i Norske Trevarer smiler etter 2 suksessfylte dager i Grieghallen i Bergen.

 De Norske Trevaredagene 2020 er akkurat avsluttet og det har aldri før vært så mange deltakere, så mange gjester, og så mange samarbeidspartnere. Alle smiler, nye spennende bekjentskap er etablert, gode gjensyn med kolleger, og ikke minst ulike bidrag fra 15 inspirerende, personlige og godt reflekterte foredragsholder - både fra utsida - og fra innsida.

 Vi har i 2 dager diskutert treet i bærekraftens tjeneste. Som en solid bidragsyter til norsk kulturarv - og som en viktig  del av opplevelsesindustrien i små og store bygg, offentlig sektor og private hjem.

Vi har diskutert ønsket om utvidet samarbeid i hele verdikjeden, viljen til å ta tilbake markedsandeler vi så alt for enkelt har gitt i fra oss, og å være En bidragsyter i forhold til et bredt ønske om økt forvaltning, både i bruken og verdiskapingen av et helt unikt materiale.

Vår erfaring, vår kunnskap, våre medarbeidere og våre oppdragsgivere har alle forventninger til at vi i mye større grad viser frem alt det gode og meningsfylte treet inviterer oss til å ta i bruk.

 Det er helt opplagt at vårt tema for konferansen i Bergen har posisjonert oss som bransje på en riktig og god måte.

Vårt materiale er suverent, ingen over og ingen ved siden. Gjennom fakta og forskning får vi dette bekreftet, og gjennom referanser og det engasjementet vi blottlegger, er det nå vår tur.

Nå har vi alle et felles ansvar for å være tilstede, være aktive og drive oss selv inn i vår egen fremtid,  avslutter en entusiastisk Ole Olsen.

 

Under DE NORSKE TREVAREDAGENE i Bergen i slutten av januar blir det flere deltakere enn noensinne. Konferansen har tatt mål av seg å vise oss frem i Norges nest største by, og selveste GRIEGHALLEN – Bergens Storstue – blir rammene rundt et tema som er mer aktuelt enn noen gang; Treet – i Arkitektur, Design og Miljø.

Vi skal alle bidra til at planeten vår skal få det bedre. Vi har stor og helt UNIK KOMPETANSE OG ERFARING I BRUKEN AV TREET SOM MATERIALE, og våre medlemmer opplever fra markedet større pågang enn noen sinne for det vi kan og vår store lidenskap. Vårt mål er å gjøre dette til kanskje det viktigste arrangementet i Norge om BÆREKRAFT OG NORSK INDUSTRI!

Jobben vår nå i en tid der det forventes mye av oss er å bygge kjennskap og kunnskap til det vi driver på med. Samtidig bidra til at våre kolleger og fremtidige generasjoner får med seg spennende foredrag, dyktige leverandører og samarbeidspartnere, og at vi møter kunder, presse og viktige trendsettere.

Vi lager et SPESIALBILAG som blant skal annet distribueres til 2.500 arkitekter, byggherrer, trevarebedrifter og spesielt interesserte i desembernummeret av Tre & Profil. Vi sender ut NYHETSBREV til flere fagblader og aviser og TV. Vi samarbeider tett med våre venner i Tre & Profil. Og vi skal vi gjøre oss synlige i Bergen under disse spennende dagene i slutten av januar 2020. Prosjektet vårt 2022 ber om økt synlighet, så sikre deg nå at du og din bedrift er synlige under DE NORSKE TREVAREDAGENE 2020!

MELD DEG PÅ NÅ! TA MED DEG ET PAR KOLLEGER – OG HUSK – LÆRLINGER GÅR GRATIS!

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.