Trevaredagene 2019

Meld deg på

Trevaredagene arrangeres hvert år, i slutten av januar. Dette er vår viktigste arena for deling av kunnskap, erfaringer og inspirasjon. Her møtes en hel bransje i to dager, ulike steder i landet. Vårt mål er å verdiøke disse dagene for oss alle og å invitere alle som har interesse for vår bransje og vårt fag. I tillegg til mange viktige foredrag er det også satt av tid og plass til ulike utstillere, ofte leverandører.

– DISSE DAGENE ER MIN BESTE MÅTE Å VITE OM JEG ER À JOUR! Sier Ola Hegrestad, Treprosjekt AS

Foreløpig program – «Bygge et vinnerlag»

Onsdag 30. januar

10:00

Velkommen v/Ole Olsen, styreleder Norske Trevarer

10:10

Åpningsforedrag v/statsminister Erna Solberg (H)

11:00

Foredrag v/Trond Magnar Unhammer, adm. dir. NorDan AS

Vår bransje står overfor store endringer. Digitalisering og automatisering er viktige stikkord for å lykkes. Selv om bransjen endres er våre ansatte den viktigste ressurs. Skal vi vinne, må vi bli best sammen!

11:30

Lunsj

12:30

Hva forventer dere av vår bransje? v/Per Jæger, adm. direktør Boligprodusentenes Forening

Neste generasjons trebygg – vi har mange trær i den norske skogen, bruker vi dem? v/Kari Sandberg, adm. direktør Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg

Slik situasjonen er i dag har vi ikke nok produsenter med kapasitet på å levere til markedet (våre medlemmer). Mye blir importert. I «Parisavtalen» forplikter Norge og 194 andre stater seg til å gjennomføre utslippskutt og Norge har i den forbindelse satt seg sine egne klimamål. En måte å nå disseklimamålene på er blant annet å redusere utslipp fra byggebransjen og å øke karbonlagringen i treverk.

v/Frank Ivar Andersen, daglig leder Byggmesterforbundet

Om kvalitet, dokumentasjon, digitalisering og service ved tvistesaker/reklamasjoner.

13:30

Pause

13:50

Gode Sammen v/Marit Bjørgen, tidenes mest vinnende vinterolympier

14:30

Winning Together v/Hans Normann Lunner, salgssjef og Petra Rapp, Akzo Nobel Coatings

Å skape et vinnerlag, i tett samarbeid med våre kunder på tvers av landegrenser.

14:45

Din smarte samarbeidspartner for fremtidens løsninger! v/Ole Løland, Markedssjef Assa Abloy og Øystein Nesse, produktsjef Assa Abloy

15:00

Pause

15:15

Stolt leverandør til Norske Trevarer v/Per Egil Salicath, daglig leder Sherwin Williams

15:30

Tre inn i fremtiden v/Ole Schei Hansen, salgsdirektør Fritzøe Engros

Sertifisering, dokumentasjon, nye produkter og samarbeid med bransjen

15:45

Pause

16:00

Prosjekt 2022, status og videre fremdrift.

17:15

Presentasjon av medlemstilfredshetsundersøkelsen 2018

17:30

Pølser, øl og mingling

19:00

Aperitif

19:30

Middag

Torsdag 31. januar

09:00

God morgen v/Jannis Barbantonis, daglig leder Norske Trevarer

09:05

Foredrag v/Jon Sandnes, Adm. direktør BNL

09:30

Boligbehov i endring v/Kaja Melbye og Ingrid Sletten, arkitekter Hille Melbye Arkitekter AS

Mangel på rimelig boligalternativer, endring i livsstil og høy grad av ensomhet på tvers av generasjoner tilsier at det er på tide å tenke nytt rundt boligutvikling.

10:00

Framtidsutsikter for trevarebransjen v/Veronica Strøm, markedsanalytiker Prognosesenteret

Gjennomgang av utviklingen i norsk økonomi og hvordan utsiktene for byggenæringen er de neste årene. Dette danner rammeverket for trevarenæringen de kommende årene, samt bransjerapportering for næringen og oppdatering på utviklingen innen import/eksport av trevare.

10:20

Pause

10:35

Med grønn industri skal landet bygges v/Jan Vestre, daglig leder Vestre AS

Selskapet har all sin produksjon i Skandinavia, basert på fornybar energi og kortreise og miljøvennlige materialer. Jan Christian er opptatt av at næringslivet må bidra til å realisere FNs bærekraftsmål, og at Norge har alle forutsetninger for å bli en grønn industristormakt. Han er utdannet jurist og har tidligere jobbet som politisk rådgiver i Nærings- og handelsdepartementet og på Stortinget.

11:00

Ungdomsgruppa i Norske Trevarer

11:15

Oppsummering

11:30

Lunsj og takk for nå

Last ned foredragene her

Marit Bjørgen

Vi sponser Trevaredagene 2019

Årets tema er «Bygge et vinnerlag»

Jannis Barbantonis, daglig leder, Norske Trevarer. Vi lever i en svært utfordrende tid. Ting går raskere enn noensinne og skal vi klare å levere våre produkter må vi henge godt med. Vi blir også mer og mer avhengig av bl a våre omgivelser og samarbeidspartnere. Derfor er det viktig å kunne «bygge vinnerlag», for å kunne møte konkurransen og utfordringene som står foran oss. Vårt mål er at Trevaredagene skal skape engasjement og gi inspirasjon og faglig påfyll, i tillegg til å være en arena for å skape kontakt og godt samvær.

I år har vi vært så heldige å få statsminister Erna Solberg på besøk, i tillegg til mange andre veldig gode foredragsholdere. Programmet for Trevaredagene 2019 blir ferdigspikret i disse dager, men jeg kan allerede nå love spennende og gode foredrag, muligheter for å lære noe nytt, god mat og drikke og ikke minst hyggelige samtaler med hyggelige kolleger!
Jeg ønsker alle hjertelig velkommen til Trevaredagene 2019 på Gardermoen.

Vi satser på rekord-deltakelse

Randi Moltke-Hansen, bransjekoordinator, Norske Trevarer. Alt ligger til rette for noen flotte dager på Scandic Oslo Airport Hotel Gardermoen. Trevaredagene 2019 skal gi trevarebedrifter, ledere, ansatte og andre med interesse for trekunnskap og inspirasjon. Dette er en unik mulighet til å oppdatere seg på viktige temaer og møte kollegaer. Vi er meget fornøyd med å ha fått med selveste statsministeren til å åpne arrangementet. Med temaet «Bygge et vinnerlag» håper jeg på opp mot 250 deltakere, så her er det bare å melde seg på. Ikke glem å melde på kollegaen din også. Frist for påmelding er 10.12. Velkommen skal du være!

Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere velkomne som utstillere

Tone H. Ruud, bedriftsrådgiver, Norske Trevarer. For at våre medlemsbedrifter skal bli et vinnerlag, er de avhengig av at dere som leverandører informerer om deres produkter/nyvinninger og hvorfor de skal velge dere som leverandør. Trevaredagene er årets bransjetreff og en viktig møteplass for medlemmene. Her har du som leverandør en unik mulighet til å følge opp eksisterende kunder og knytte nye kontakter. Vi har fortsatt ledig sponsorplass der du i år kan velge mellom to forskjellige sponsorpakker og også få presentasjonstid på scenen. Har du også lyst til å være med som utstiller – ta kontakt med Randi Moltke-Hansen på mobil 958 68 751 eller epost randi@norsketrevarer.no