Digitale verktøy - Håndverksdata

Alt-i-ett fra Håndverksdata

Mange bedrifter vi møter ønsker seg færre systemer, og ikke minst færre leverandører. Endelig kan du samle alt du trenger hos én leverandør, når Norske Trevarer samarbeider med Håndverksdata om å levere gode løsninger.

Internkontrollsystem Norske Trevarer Integrator (tidligere KS-online)
Internkontrollsystemet Norske Trevarer Integrator inneholder prosedyrer og rutiner utformet av Norske Trevarer, og kan tilpasses hver enkelt bedrift.

Inneholder HMS, KS og internkontroll, i tillegg til en ny HR-modul for sykefravær, permisjoner og ferie, som gir god oversikt for ansatte og ledelse.

Appen som følger med er gratis for alle ansatte.

Med utgangspunkt i Norske Trevarer Integrator bistår Håndverksdata en rekke bedrifter med årlig systemrevisjon, en nyttig tilleggstjeneste før eller etter tilsyn, særlig for små bedrifter.

For Bedriftshelsetjeneste har Håndverksdata har et nytt samarbeid med Kuba AS, nå leverer vi alt i henhold til arbeidsmiljøloven. Ved ytterligere behov, kan Kuba levere dette også. Vi har valgt Kuba som samarbeidspartner, siden de har et prisgunstig og fleksibelt system, tilpasset norske håndverksbedrifter.

Og sist, men ikke minst - mulighet for miljøsertifisering som Miljøfyrtårn.
Basert på internkontrollsystemet Norske Trevarer Integrator, tar Håndverksdata og en sertifisert miljøkonsulent, dere gjennom prosessen med å bli Miljøfyrtårn bedrift.

Rabatter
Alle medlemmer av Norske Trevarer får gode rabatter på både produkter og tjenester fra Håndverksdata. Bli medlem og få et godt tilbud fra Håndverksdata om smarte, digitale løsninger.

NÅR DU VELGER Å BLI MEDLEM, KAN DU BENYTTE DENNE MEDLEMSFORDELEN.

Medlemskapet gir deg adgang til en lukket medlemsside som beskriver medlemsfordelene og hva du kan gjøre for å ta dem i bruk. 
Bli medlem her

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: