NORSKE TREVARER

Innhold

OM FORENINGEN

Norske Trevarer er nærmere 300 selvstendige norske trevarebedrifter, 4500 dyktige medarbeidere, 8 milliarder i omsetning og 170 lærlinger. Vår visjon er at Norske Trevarer skal forenkle og berike medlemmenes hverdag. og vårt hovedmål er å bidra til å øke konkurransekraften, lønnsomheten og verdiskapingen blant medlemsbedriftene.

Om foreningen

Fakta

Norske Trevarer er nærmere 300 selvstendige norske trevarebedrifter, 4500 dyktige medarbeidere, 8 milliarder i omsetning og 170 lærlinger.

Norske trevarebedrifter har lange tradisjoner i Norge og er spredt over hele landet. Vi lager vinduer, dører, trapper, kjøkken, garderober, baderomsmøbler, møbler og spesialinnredninger.

Vi representerer alle et håndverk med lange tradisjoner og vi har innredet tusenvis av norske hjem, kirker og offentlige bygninger. Nå etterspør også utlandet våre produkter. Produkter med høy kvalitet - som er funksjonelle og bærekraftige.

Gjennom generasjoner har vi tatt ansvaret for et yrke som er en del av vår norske kulturarv, skapt tusenvis av arbeidsplasser og med eiere som er opptatt av lokal og nasjonal stolthet.

Vi har lenge ønsket oss vårt eget kvalitetsstempel som kan være en garanti for det vi som bransje samlet står for, og vi har valgt tre gode og norske verdier for vårt arbeide og vårt kundeløfte.

Ihuga     – og med omtenksomhet for våre medarbeidere og vårt fag.
Rotekte  – som en del av vår kultur og historier. 
Bergtatt – i en slags begeistring for våre produkter og kundeopplevelse.

Vi som bransje stiller oss alle bak disse verdiene og vår nye profil, for å synliggjøre at vi står sammen om et fag, en kulturarv og vår fremtidige utvikling.

Norske Trevarer er i dag tilsluttet Byggenæringens Landsforening - BNL som forhandler og som administrerer tariffavtalen for bransjen. BNL er den nest største landsforeningen i Næringslivets Hovedorganisasjon - NHO. Norske Trevarer har 11 aktive lokalforeninger. Norske Trevarer holder til i Næringslivets hus i Middelthunsgate 27, Oslo, sammen med Byggenæringens Landsforening og 15 andre bransjeforeninger under BNL.

 

Om foreningen

Norske Trevarer er i dag tilsluttet Byggenæringens Landsforening - BNL som forhandler og som administrerer tariffavtalen for bransjen. BNL er den nest største landsforeningen i Næringslivets Hovedorganisasjon - NHO.

Norske Trevarer har 11 aktive lokalforeninger. Norske Trevarer holder til i Næringslivets hus i Middelthunsgate 27, Oslo, sammen med Byggenæringens Landsforening og 15 andre bransjeforeninger under BNL.

Medlemskap


Norske Trevarers viktigste formål er å ivareta medlemmenes felles interesser, herunder

Økonomiske, faglige og juridiske spørsmål samt næringspolitiske spørsmål.

Fremme et godt og kollegialt samarbeid mellom medlemmene og mellom

medlemmene og de ansatte.

Bidra til å styrke bransjen.

Vår visjon er å forenkle og berike medlemmenes hverdag. Hovedmålet vårt er å bidra  til å øke konkurransekraften, lønnsomheten og verdiskapningen blant medlemsbedriftene.

Kontingenten beregnes ut fra lønn og omsetning for foregående år. Beregn konitngenten her.

Søknad om medlemskap godkjennes av styret i Norske Trevarer etter at uttalelsene fra eventuell lokalforening er innhentet. 

 

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt