Faktura og inkasso-oppfølging

Bilde av Finexa sin logo

Slik sikrer du at dine kunder betaler – i tide

Som medlem i Norske Trevarer får du nå en bransjeløsning for oppfølging av dine fakturaer med de beste rabattene, inkludert gratis inkassoavtale.

Vi lever i en økonomisk urolig tid og risikoen for forsinket betaling og tap på fordringer er høy. Iflg. ferske tall er misligholdet blant nordmenn 17 % høyere enn på samme tid i fjor. Dette krever fokus og ekstra tiltak også for våre medlemmer i Norske Trevarer.

Mange trevarebedrifter opplever at kundene ikke alltid betaler fakturaene på forfall. Forskjellen på å få betalt – på forfall, i stedet for f.eks 10 dager etter forfall er stor! Arbeidskapital (penger på konto) er svært viktig for å sikre en sunn og forsvarlig drift.

Finexa leverer en skreddersydd bransjeløsning for stabil og god oppfølging av fakturaene dere sender, helt uavhengig av om det er ferie, sykdom hos ansatte eller hektiske perioder i din bedrift. Dere har til enhver tid full kontroll på hva som purres etc., gjennom Finexa-Portalen.

Med løsningene til Finexa får du en enklere hverdag, hvor kundene i vesentlig større grad betaler fakturaen sin, på forfallsdato. Tilgang til en fast kredittkonsulent som kan bistå ved innkommende henvendelser, utsendelse av purringer, fakturakopier mm. I tillegg får du bedre oversikt over reklamasjonssaker, reduserte kostnader og mer tid til kjerneoppgavene du tjener penger på.

Løsningene til Finexa ligger integrert i alle Faktura/regnskapssystemer som benyttes i bransjen.

Finexa leverer bransjeløsning for:

  • Fakturaoppfølging
  • Fakturakopier
  • Betalings/fakturaoppfølging
  • SMS-varsling
  • Fakturadistribusjon (om ønskelig)
  • Reklamasjonshåndtering
  • Inkasso
  • Juridisk bistand

Normalt tar Finexa et Teams-møte hos hvert enkelt Norske Trevarer-medlem for å vise hvordan dere enkelt kan få pengene raskere inn og hvordan løsningen fungerer. 

Gode systemer for oppfølging av fakturaer og god arbeidskapital er av stor betydning! Vi er i en spesiell tid hvor det er ekstra viktig å få pengene raskt inn. Norske Trevarer vil derfor anbefale alle som sender kredittfakturaer til bedrifter og/eller private å ta en gjennomgang med Finexa en av de nærmeste dagene. Et WEB-møte er uforpliktende, og tar ca 15 minutter.

Som Norske Trevarer medlem får du meget gode og rabaterte priser på tjenestene fra Finexa.

Send en mail til norsketrevarer@finexa.no og skiv «Ja», så tar de kontakt for å avtale et tidspunkt som passer for dere.

Vår kontaktperson hos Finexa er:

Morten Reiersrud 41 64 23 78 // morten@finexa.no

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: