Forsikring

Få dine ansatte raskere tilbake i jobb med Glatre sin behandlingsforsikring

Visste du at én person borte fra jobb kan koste en bedrift om lag 17 000 kroner i uken*? Det er en betydelig byrde både økonomisk og operasjonelt og ikke minst for den ansatte selv. Derfor er det viktig å sikre at dine ansatte får rask og effektiv behandling når de trenger det.

Pareto Forsikringsmegling har forhandlet frem gode priser og vilkår for medlemmene i Norske Trevarer, og denne gangen ønsker vi å fremheve behandlingsforsikring. Denne forsikringen er utformet for å sikre at dine ansatte kommer tilbake i jobb så raskt som mulig etter sykdom eller skade.

Stadig flere tegner behandlingsforsikring for de ansatte i bedriften og vi opplever at brukeren av forsikringen ofte går fra frustrasjon til lettelse og at den enkelte endelig opplever å bli hørt og tatt på alvor gjennom det private behandlingsopplegget.

Med behandlingsforsikring kan de ansatte få behandling når det passer best for dem. Vi gir tilgang til det private helsevesenet, slik at de ikke må vente unødig lenge på behandling. Leverandørens medisinske nettverk sikrer optimal behandling innen 10 virkedager, noe som betyr at de kan komme tilbake til arbeidsplassen raskt og i god form.

Denne behandlingsforsikringen er en forsikring som vil forenkle hverdagen, både for arbeidsgiver og arbeidstaker. Det handler om å investere i de ansattes helse og velvære samtidig som man reduserer de økonomiske belastningene ved langvarig fravær.

Vår samarbeidspartner på behandlingsforsikring er Fremtind Forsikring.

Ikke la sykdom eller skade sette en stopper for produktiviteten i din bedrift. Ta kontakt med Pareto Forsikringsmegling i dag for mer informasjon om Norske Trevarer sin fordelaktige avtale knyttet til behandlingsforsikring og hvordan den kan hjelpe din bedrift å spare tid og penger. Det er ikke krav til å levere helseattest ved tegning for medlemmer i Norske Trevarer.

Behandlingsforsikring vil kunne bidra til å beskytte både dine ansatte og din bedrift.

*Basert på gjennomsnittlige estimerte kostnader ved fravær. Estimat fra NHO.

 

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: