Lokalstyresamling i Oslo

  • 14. sep 2021til 15. sep 2021
  • Påmeldingsfrist 09.08.2021

Samlingen holdes på Økern i Oslo på Hotell 33. Frist for påmelding 9. august.

Vi inviterer med dette til lokallagssamling den 14. til 15. september på Hotell 33. Vi skal ha et spennende program hvor vi vil begynne med å se oss litt tilbake som grunnlag for å sette retning framover. Vi skal få innledninger om alt fra digitalisering til bærekraft. Vi vil presentere en fersk fag- og opplæringsstrategi. Og vi vil selvsagt ha litt gruppearbeid. Mer detaljert program kommer, men dere kan notere at vi starter ca klokken 12:00 med en lunch den 14. september og avslutter med en lunch klokken 12:00 den 15. september.

Om Hotellet: Sentralt på Økern finner man Hotell 33. Det var en gang hovedkontoret til Standard Telefon- og kabelfabrikk. Arkitekturen fra 60-tallet og kunsten på veggene gjør Quality Hotel 33 til en del av Norsk Kulturarv, og i 2012 ble hotellet tildelt Olavsrosa for bevaringen av bygget. Som hotellet selv skriver «det kanskje gjestene våres digger oss mest for er vår fantastiske à la carte-restaurant i toppetasjen! Med panoramautsikten over Oslo kan man nyte smaksrike opplevelser mens man ser solnedgangen og lysene fra byen vår skinne.» https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/oslo/quality-hotel-33/

Transport hotellet: Du kan ta flybuss fra Gardermoen til Risløkka på 30 minutter med kun noen få minutters gange til hotellet. Hotellet tilbyr 65 gratis plasser på parkeringsfelt, med bom ved innkjøring mot hotellet. Utover dette er det rikelig med parkeringsplasser for ca. NOK 200 per døgn.

 

Kostnader: Norske Trevarer betaler for mat og opphold for alle deltagerne. I tillegg dekker vi inntil 3000 kr i dokumenterte reisekostnader med bilag for hver deltager. Resten dekkes av den lokale foreningen.  Hvert lokallag oversender en samlet dokumentasjon for disse utgiftene til administrasjonen i Norske Trevarer innen 1 måned etter arrangementet.

Påmelding: Bindende påmelding til Randi@norsketrevarer.no med
frist 9. august. Husk å gi beskjed om eventuelle allergier.