Christin Duelien ny daglig leder ved Fagtrapp: - Her er det gjort veldig mye bra fra før

Bilde av Christin Duelien (47) kommer fra stillingen som fabrikksjef ved Sand-avdelingen i Glomma Industrier, og begynte 2. mai som daglig leder i trevarebedriften Fagtrapp AS på Espa i Stange.

Christin Duelien (47) kommer fra stillingen som fabrikksjef ved Sand-avdelingen i Glomma Industrier, og begynte 2. mai som daglig leder i trevarebedriften Fagtrapp AS på Espa i Stange.

- Dette er en jobb jeg har gledet meg skikkelig til å ta fått på. Fagtrapp er en relativt liten trappefabrikk som har gjort mye riktig opp igjennom årene, så min jobb blir å videreutvikle bedriften og sørge for at vi er «på hugg» overfor nødvendige justeringer og endringer. For de vil jo alltid komme.

Christin Duelien (47) har 25 års erfaring fra snekkerfaget og innen produksjon. Hun begynte i stillingen som daglig leder i Fagtrapp 2. mai, og var før det fabrikksjef ved Sand-avdelingen i Glomma Industrier, der hun ledet produksjonen av spesialinnredning i samarbeid med arkitekter og designere.

- Jeg har gledet meg skikkelig til å starte på oppgaven med å utvikle Fagtrapp i en videre positiv retning. Fagkompetansen er god, vi har veldig dyktige medarbeidere, flotte kvalitetsprodukter og et godt rykte både blant proffkunder og privatkunder, sier den nye Fagtrapp-sjefen, og understreker at alt dermed ligger godt til rette for å løfte selskapet videre.

- Rett kvinne på rett sted
- Vi er veldig glad for å ha fått med Christin på laget vårt. Hun er rett kvinne på rett sted til rett tid, og passer perfekt inn i vår type bedrift og i vår størrelse på organisasjonen, sier Linda Gaasø, som var daglig leder i familiebedriften på Espa fram til skiftet av daglig leder i mai.

- Christin bringer med seg solid faglig tyngde og lang produksjonserfaring, samtidig som hun har god forståelse for den kommersielle og strategiske biten. Hun er dyktig med mennesker, utviser en trygg og samlende lederstil, og er rett og slett en skikkelig «kindereggpakke» for et selskap som står midt i et generasjonsskifte og med mange spennende ambisjoner for framtida, sier Linda Gaasø.

Fagtrapp AS er et familieselskap som ble stiftet i 1986 og gründet av Ansgar Gaasø, som fortsatt er eier og styreleder. Selskapet produserer og leverer 500-600 trapper i året fra fabrikken på Espa i Stange, og har 11 ansatte og en omsetning på rundt 20 millioner kroner.

Fortsetter i familiebedriften
Linda Gaasø fortsetter i familiebedriften som leder av proffmarkedet og med salg overfor privatkunder, dette skal nå driftes fra Lindas nye hjemplass i Søgne på Sørlandet.

Broren Ronny Gaasø har siden 2006 vært del av selskapet som salgssjef og konstruktør, og har vært en viktig bidragsyter til den økningen i omsetning og resultater som Espa-bedriften har hatt de siste årene.

Et privilegium
Christin Duelien er godt inne i sin andre måned som daglig leder ved Fagtrapp AS, og parallelt med ny-jobben fullfører hun nå en bachelorgrad med fordypning i organisasjon og ledelse, som hun bygger på tidligere studier innen blant annet bedriftsøkonomi og kunnskapsledelse.

- Det har som sagt blitt gjort veldig mye bra jobb i Fagtrapp opp igjennom årene, så det er på mange måter et privilegium å ta over den daglige ledelsen i en bedrift som dette.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post:

 

Meld deg på 0 nyhetsbrev: