Arve Martin Almenning og Kyrre Norigard ny i styret, Ådlandsvik gjenvalgt leder

Bilde av Tore Ådlandsvik fra Torsvik Innredning (i midten) ble gjenvalgt som styreleder i Norske Trevarer under bransjeforeningens landsmøte i Kristiansand i helga, her flankert av Arve Martin Almenning (ny) fra Nordvestvinduet (t.v.) og Gunnar Adolf Aanesland fra Aanesland Fabrikker under landsmøtets festmiddag lørdag kveld. Styremedlemmene Kyrre Norigard (ny) fra Norigard Bruk og Trond Magnar Unhammer fra NorDan var ikke til stede da bildet ble tatt.

Tore Ådlandsvik fra Torsvik Innredning (i midten) ble gjenvalgt som styreleder i Norske Trevarer under bransjeforeningens landsmøte i Kristiansand i helga, her flankert av Arve Martin Almenning (ny) fra Nordvestvinduet (t.v.) og Gunnar Adolf Aanesland fra Aanesland Fabrikker under landsmøtets festmiddag lørdag kveld. Styremedlemmene Kyrre Norigard (ny) fra Norigard Bruk og Trond Magnar Unhammer fra NorDan var ikke til stede da bildet ble tatt.

- Dette er et solid, kunnskapsrikt og jordnært mannskap som jeg ser veldig fram til å jobbe sammen med til det beste for snekkerfaget og norsk trevarebransje.

Tore Ådlandsvik ble gjenvalgt som leder av sentralstyret i Norske Trevarer under bransjeforeningens landsmøte i Kristiansand sist helg.

- Jeg vil få takke det gamle styret for innsatsen og samarbeidet, og for den jobben de har lagt ned for snekkerfaget og trevarebransjen i Norge. Nå går vi løs på det videre arbeidet og nye utfordringer med et nytt mannskap, og det ser jeg også fram til, sier Tore Ådlandsvik.

- Skulle gjerne hatt med kvinner
- Vi skulle veldig gjerne hatt med oss kvinner inn i bransjestyret. Valgkomiteen jobbet hardt med å få dette til, det lot seg dessverre ikke gjøre denne gangen, men vi har en klar målsetting om å få dette på plass ved neste korsveg, sier styrelederen i Norske Trevarer.

Tore Ådlandsvik fra Torsvik Innredning AS ble altså gjenvalgt som styreleder på Norske Trevarers landsmøte i Kristiansand i helga. Daglig leder Trond Magnar Unhammer ved Nordan AS fortsetter i styret og ble valgt som ny nestleder. Også daglig leder og medeier Gunnar Adolf Aanesland ved Aanesland Fabrikker utenfor Kristiansand fortsetter i styret.

To nye i styret
Det ble valgt inn to nye styremedlemmer under helgas landsmøte: Daglig leder Arve Martin Almenning ved hjørnesteinsbedriften Nordvestvinduet AS i Kinn kommune og Kyrre Norigard, som er arkitekt og møbelsnekker ved oppdalsbedriften Norigard Bruk AS.

- Jeg ser fram til å fortsette arbeidet sammen med det nye kollegiet i styret. Dette er som sagt et solid og kunnskapsrikt styre, og jeg føler meg veldig trygg på at vi kommer til å jobbe godt sammen til det beste for snekkerfaget og norsk trevarebransje, sier Norske Trevarers gjenvalgte styreleder, Tore Ådlandsvik.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post:

 

Meld deg på 0 nyhetsbrev: