-Norske trevarebedrifter kan gi oss noe vi kommer til å trenge veldig mye mer av

Kathrine Aspaas (t.v.) er programleder for Trevaredagene 2022 i Trondheim i midten av september, og hun gleder seg stort til arrangementet sammen med Monica Wærdahl Eriksen, som er leder for forretnings- og medlemsutvikling i Norske Trevarer og en del av arrangørstaben for Trevaredagene 2022.

- Jeg er både stolt og nysgjerrig når jeg tenker på norsk trevarebransje, og som økonom er jeg også veldig interessert i høre mer om hvordan denne delen av industrien er rustet til å møte den økende interessen for skogen som ressurs og treet som materiale.

Kathrine Aspaas er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. Hun har holdt kurs og foredrag for nærmere 250.000 mennesker i løpet av de siste 12-13 årene, og i midten av september er hun programleder for De Norske Trevaredagene i Trondheim.

Aspaas er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, og har en master i internasjonal økonomi og politikk fra New School University i New York.

Etter 13 år i næringslivsredaksjonen i Aftenposten, både som kommentator og lederskribent, valgte hun å satse på en ny karriere som forfatter, foredragsholder og kommentator.

Har gjort modige karrierevalg
- Vi er veldig glad for at vi har fått ja fra Kathrine Aspaas som programleder for Trevaredagene, sier Monica Wærdahl Eriksen, som er leder for forretnings- og medlemsutvikling i Norske Trevarer og en del av arrangørstaben for Trevaredagene 2022.

- Som programleder skal Kathrine ikke bare lose oss trygt igjennom to dager med trevaredager, hun skal også gi norsk trevarebransje inspirasjon og noe å strekke seg etter, sier Wærdahl Eriksen, og minner om at det overbyggende temaet for årets konferanse er helt i tråd med målet om å bli Norges mest bærekraftige bransje.

En sterkere følelse av trygghet
- Jeg gleder meg naturligvis til å høre de ulike foredragene under årets trevaredager, og jeg er samtidig veldig spent på å høre de ulike stemmene i bransjen og hvordan trevarebedriftene tenker om den økende interessen for treet som materiale, sier Kathrine Aspaas.

- Jeg er nysgjerrig på trender, hva som er på gang, og på koblingen mellom trevarebransjens produkter og sansene våre. Jeg er alltid spent på hvordan ting lukter, hvordan de er å ta og føle på, hvilke følelser produktene vekker i oss og hvordan bransjen forholder seg til dette, hva bransjen ønsker å fortelle om.

- Jeg tror norsk trevarebransje kan gi oss mye på dette området, en sterkere følelse av trygghet. Og det er altså nettopp noe av det vi trenger nå, sier programlederen for De Norske Trevaredagene 2022.

Les mer om Trevaredagene og programmet her:

https://www.norsketrevarer.no/trevaredagene/2022/

 

 

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: