Suksess-kampanje førte til 3,6 millioner visninger av Norske Trevarers annonser

Bilde av Sanna Bastiansen (31) driver familiebedriften Bjervamoen Trevare AS sammen med broren Torbjørn (t.v.) og faren Hans Olav.

Sanna Bastiansen (31) driver familiebedriften Bjervamoen Trevare AS sammen med broren Torbjørn (t.v.) og faren Hans Olav. Sanna er en av ni norske treentusiaster som deltok i høstens Tre Frem-kampanje i regi av Norske Trevarer, en kampanje som ble en stor suksess.

Norske Trevarer er veldig fornøyd med resultatene av høstens store trevarekampanje, som skulle løfte fram snekkerfaget og gjøre trevarebransjen bedre kjent blant yngre folk. – Veldig artig å være med på dette, sier snekker og «treentusiast» Sanna Bastiansen (31) ved Bjervamoen Trevare AS.

- Dette var fjorårets store kampanje i norsk trevarebransje. Vi hadde fokus på å nå fram til yngre folk, og vi fulgte med og justerte undervegs når vi så hva som førte til treff, klikk og engasjement, sier kampanjeansvarlig Monica Wærdahl-Eriksen, som er leder for forretnings- og medlemsutvikling i Norske Trevarer.

- Vi var veldig bevisst på hvordan vi ønsket å få optimal effekt av kampanjen, og derfor er det ekstra hyggelig å se at vi fikk over 3,5 millioner visninger på Google-annonsene og at vi hadde en økning på over 1000 prosent i trafikken på Norske Trevarers hjemmesider mens kampanjen pågikk, sier Wærdahl-Eriksen.

Monica Wærdahl-Eriksen er leder for forretnings- og medlemsutvikling i Norske Trevarer og kampanjeansvarlig for Tre Frem-kampanje

Monica Wærdahl-Eriksen er leder for forretnings- og medlemsutvikling i Norske Trevarer og kampanjeansvarlig for Tre Frem-kampanje.

- Naturlig å framsnakke snekkerfaget
Sanna Bastiansen er femte generasjon Bastiansen i familiebedriften Bjervamoen Trevare AS i Telemark. Det nærmer seg 100 år siden tippoldefaren Hans dro det hele i gang, og i høst var altså Sanna en av de ni treentusiastene som frontet norsk trevarebransje gjennom Tre Frem-kampanjen.

- Det er naturlig for meg å framsnakke snekkerfaget og trevarebransjen. Jeg har nærmest vokst opp i snekkerverkstedet, og har alltid tenkt at jeg skal ta over familiebedriften en vakker dag, sier Sanna, som driver den tradisjonsrike trevarebedriften på Lunde sammen med faren Hans Olav og onkelen Torbjørn.

- Nå er jeg bosatt i Skien, samboeren er fra Bergen, vi har nylig blitt foreldre og har etablert oss her. Da blir det jo litt ekstra styr å pendle en times tid hver veg til jobben i Lunde, men jeg tror det skal gå veldig greit. Jeg har et stort hjerte både for snekkerfaget, familiebedriften og trevarebransjen, sier Sanna.

- Derfor var det også ekstra hyggelig at jeg kunne bidra til å sette snekkerfaget og trevarebransjen enda tydeligere på kartet gjennom Tre Frem-kampanjen.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: