Framtida trenger oss. Det gjør Norge også. Vil du bli vår nye rådgiver?

Administrasjonen og Jan Larsen fra Treringen opplæringskontor. Foto: Heidi Dokter

Norske Trevarer søker en rådgiver, som sammen med resten av administrasjonen, skal være med på å utvikle en bransjeforening med nærmere 300 stolte trevarebedrifter fra hele Norge. Vår visjon er å forenkle og berike medlemmenes hverdag, gjennom å styrke bransjen og fremme medlemmenes felles interesser.

Vi har en offensiv strategi framover i arbeidet med å skape Norges mest bærekraftige bransje. Derfor søker vi nå en engasjert, initiativrik og målrettet rådgiver, med oppstart 2. januar 2023. Hvis du ønsker en jobb med mening så er dette en spennende mulighet.

Hovedoppgaver som vil inngå i stillingen er:
 • Medlemskontakt, utvikling av bærekraftsverktøy og annen medlemsstøtte
 • Utarbeide og sammenstille analyser, markedsrapporter og undersøkelser
 • Koordinering av våre lokalforeninger
 • Rekruttere nye medlemsbedrifter
 • Politisk rådgivning
Nødvendige kvalifikasjoner:
 • Bachelor-grad eller tilsvarende
 • Gode digitale kunnskaper
 • Erfaring med bærekraftsarbeid 
 • God tallforståelse og en racer på Excel
 • Erfaring med spørreundersøkelser og analyser
 • God på kommunikasjon, både skriftlig og muntlig
 • Erfaring med politisk påvirkningsarbeid
 • Kunnskap om bransjen en fordel
Egenskaper

Det å utvise initiativ og ta ansvar for å levere i forhold til mål er grunnleggende krav for denne stillingen. Du er god på å kommunisere, organisere og gjennomføre. Organisasjonens størrelse krever gjennomføringsevne og høy grad av fleksibilitet. Vår medlemsmasse spenner fra små lokale håndverksbedrifter til større konsern og tilpasningsdyktighet vil føre deg langt.  

Syns du dette høres spennende ut? Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser. Vi ser vi frem til å motta din CV og søknad med motivasjon for rollen til post@norsketrevarer.no . For mer informasjon kontakt daglig leder Hilde Widerøe Wibe på 48131153.

Lenke til Finn-annonse: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=272739382 

Om arbeidsgiver:

Norske Trevarer er en bransjeforening som et tilknyttet NHO/BNL. Våre medlemmer har til sammen 4500 ansatte med en omsetning på 9,2 milliarder og 170 lærlinger.

Våre arbeidsområder er bl.a. å besvare økonomiske, faglige og juridiske spørsmål, samarbeide med myndighetene bl.a. om lovgivning som angår medlemmene, HMS og kvalitetsstyring, fremme næringspolitiske interesser, arbeidsgiver- og tariff, kompetanseutvikling, rekruttering til bransjen og utvikling av utdanning, fag og opplæring samt å fremme samarbeidet i bedriftene og mellom medlemmene.

Grunnlaget for Norske Trevarer ble lagt i 1940 og representerer i dag nærmere 300 selvstendige norske trevarebedrifter. Våre medlemmer produserer blant annet vinduer, dører, trapper, kjøkken, skreddersydde garderobeløsninger og spesialinnredning i tre av ypperste kvalitet.

Medlemsbedriftene består av dyktige, kreative og engasjerte mennesker. Våre medlemmer har hovedsakelig Norge som marked, men det er flere som opplever økt etterspørsel fra utlandet. Fokus på miljø, kvalitet, funksjonalitet og bærekraftighet får stadig økt oppmerksomhet i både Norge og utlandet. 

 

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post:

 

Meld deg på 0 nyhetsbrev: