Satte omsetningsrekord i 2022 – Ola Rygg ny daglig leder for trevarebedriften

Trønderen Ola Rygg (48) tok over som ny daglig leder i hjørnesteinsbedriften Lillerønning Snekkerifabrikk AS fra 11. september. I fjor satte trevarebedriften ny omsetningsrekord med godt over 120 millioner kroner.

Valgdagen 11. september 2023 blir ekstra lett å huske for Ola Rygg. Det var samme dag som 48-åringen tok over som daglig leder for en av de større hjørnesteinsbedriftene i trøndersk trevarebransje: Lillerønning Snekkerifabrikk AS.

- Dette har jeg sett veldig fram til. Jeg har drevet innen trelast og byggevare nærmest i hele min yrkeskarriere, og jeg har skikkelig tro på framtida for Lillerønning og norsk trevarebransje, sier Ola Rygg, som kommer fra stillingen som regionsjef i EA Smith Bygger’n.

- Det vil være trender og bølgedaler i alle bransjer, også i trevare- og byggebransjen, men vi mennesker vil alltid ha behov for å bygge og lage oss gode plasser og rom å oppholde oss i. Det vil alltid gi oss muligheter, enten det er nybygging, vedlikehold eller oppussing.

Bosatt i Trondheim
Ola Rygg er trønder og bosatt i Trondheim, og kommer til å pendle den lille timen det tar å kjøre fra trønderhovedstaden til trevarebedriften på Singsås lengre sør i fylket.

- Det kommer til å gå veldig greit. Jeg kjører jo motsatt i forhold til rushtrafikken inn og ut av byen, og trives godt i bilen, sier nysjefen ved Lillerønning Snekkerifabrikk, som har utdanningen sin fra NTNU og Trondheim Økonomiske Høgskole.

- Jeg er stolt over å få muligheten til å lede Lillerønning. Det er en solid og tradisjonsrik bedrift med sterk lokal tilhørighet, og som har levert god lønnsomhet over mange år, sier Ola Rygg.

Ny omsetningsrekord i 2022
Etter flere byggetrinn siden oppstarten i 1951 har hjørnesteinsbedriften på Kotsøy nå et samlet areal på godt over 6000 kvadratmeter. Lillerønning Snekkerifabrikk AS er nå en moderne trevarefabrikk med stor grad av automatisert produksjon.

- Bedriften har over lengre tid vært innovativ og lagt et godt grunnlag gjennom omfattende produkt- og produksjonsutvikling, og både virksomheten og eierne har et verdigrunnlag som jeg identifiserer meg med.

Produksjonen av vinduer, balkongdører og skyvedører sendes ut til hus og hytter over hele landet. Lillerønning har i overkant av 60 ansatte, de nådde i fjor ny omsetningsrekord på godt over 120 millioner kroner og har i mange år også kunnet vise til svært gode tall på bunnlinja.

- Både de ansatte og et samlet styre sier seg veldig tilfreds med at Ola Rygg tiltrer i stillingen som daglig leder, og vi ser fram til et godt samarbeid, skriver Lillerønning Snekkerifabrikk i pressemeldingen som er sendt ut i forbindelse med ansettelsen av ny daglig leder.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: