- Det er et privilegium å få ta del i den videre utviklingen av bransjen

Linda Kristin Offenberg fra Kristiansund er kompetanserådgiver og gründer/partner i rekrutteringsselskapet MindMap AS, som har kontorer i Kristiansund, Trondheim og Levanger. På årsmøtet i Norske Trevarer ble hun nylig valgt inn som nytt eksternt styremedlem i sentralstyret i bransjeforeningen.

- Jeg er veldig ydmyk overfor norsk trevarebransje og den tradisjonen og yrkesfaglige kompetansen denne bransjen bygger på. Jeg gleder meg stort til å bli en del av dette, og til å kunne bidra med min kompetanse og det jeg brenner for.

Linda Kristin Offenberg fra Kristiansund ble under årsmøtet i Norske Trevarer, som nylig ble avholdt på Næringslivets Hus i Oslo, valgt inn som nytt eksternt styremedlem i sentralstyret i bransjeforeningen Norske Trevarer.

Offenberg er partner og gründer i rekrutteringsbyrået MindMap AS, som har kontorer i Kristiansund, Trondheim og Levanger.

- Jeg er veldig opptatt av kompetanse og rekruttering, ikke minst overfor små og mellomstore bedrifter. Jeg brenner for at bedriftene skal bli mer bevisst på hvordan og hvem de rekrutterer, og at de skal ha enda mer fokus på de menneskelige ressursene i bedriften, sier MindMap-partneren.

- Da er det fornuftig å se på hvordan et team kan settes sammen på beste måte. Vi hjelper bedriftene med å utarbeide en strategi for å rekruttere folk med riktig kompetanse og egenskaper, og at dette samtidig knyttes tettere til den strategiske utviklingen av hele virksomheten.

Opptatt av regional utvikling
Linda Kristin Offenberg har en cand.mag-grad fra Universitetet i Oslo, i tillegg til en del etter- og videreutdanning innen forretningsutvikling, styrekompetanse og rekruttering.

Etter noen år i forsikringsbransjen i Oslo flyttet hun tilbake til Kristiansund og Nordmøre i  2004. Hun har siden da engasjert seg innen lokalt og regionalt utviklingsarbeid, og da med ekstra fokus på riktig rekruttering til regionen.

Samtidig er hun opptatt av at markedet skal være variert, og der spiller yrkesfagene en viktig rolle. Hun har også i mange år jobbet med Miljøfyrtårn-sertifisering av bedrifter.

- Dette er ekstra spennende, i og med at trevarebransjen har satt seg hårete mål innen bærekraft. I sum var det derfor lett for meg å takke ja til å bli nytt styremedlem i Norske Trevarer, sier Linda Kristin Offenberg.

- Trevarebedriftene har mye av de egenskapene og karaktertrekkene jeg setter høyt, og bransjen har også fokus på yrkesfagene. Det liker jeg, for dette vil bare bli viktigere og viktigere i årene framover.

- Nylig hørte jeg noen som sa at man blir ekstra snill av å jobbe med tre, og jeg liker å tro at det er litt sant. Det er mange dyktige og flotte mennesker i denne bransjen, og jeg vil gjerne bidra med det jeg brenner for og den kompetansen jeg sitter på, sier Norske Trevarers ferskeste styremedlem.

- Dette en veldig spennende utfordring. Nå gleder jeg meg bare til å komme skikkelig i gang.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: