Satser friskt med eget program for ungdommer, færre enn 100 dager igjen

Monica Wærdahl-Eriksen (t.h.) og Ingrid Finnes er en del av arrangørstaben for årsmøtet i Norske Trevarer og Trevaredagene 2023, som arrangeres i Oslo 20. og 21. juni.

Kryss av 20. og 21. juni i kalenderen. Men enda viktigere: Husk påmeldingen, nå er det færre enn 100 dager igjen! Årets utgave av Trevaredagene går kant-i-kant med årsmøtet i Norske Trevarer, og inneholder også en spennende nysatsing overfor ungdommer, lærlinger og de yngre i bransjen.

- Dette blir kult, smiler Ingrid Finnes (25), som er nyansatt rådgiver i Norske Trevarer i Oslo, som har kontorer i NHO-huset der årsmøtet og årets trevaredager går av stabelen.

- Også vår bransje trenger en god miks av folk i alle aldre. Derfor legger vi nå ekstra til rette for at de yngre i bransjen skal bli med på årets Trevaredager, sier Finnes, og viser til at årsmøtedagen 20. juni vil ha et eget program utenom årsmøtet som er spesielt tilrettelagt for ungdommer og lærlinger.

- Vi ønsker å skape et godt fellesskap og samhold blant de yngre i trevarebransjen, og vi tror at dette over tid også vil bidra til rektuttering og bransjens ansikt utad. Norsk trevarebransje er en bransje for framtida, og det er jo de yngre som snart skal overta de rollene som de godt voksne har nå.

- Da er det ekstra viktig at bransjen lytter til synspunktene fra de unge, og at de unge får kjennskap til voksnes erfaringer og kompetanse. Dette er noe av årsaken til at vi kjører et eget ungdomsprogram under årets utgave av Trevaredagene, sier Norske Trevarer-rådgiveren.

Påmeldingsfrist rundt hjørnet
- At det skjer ting på tvers av alder og generasjoner er veldig viktig. Også i vår bransje vil det skje en del av aldersavgang de nærmeste årene, og da er det viktig å gjøre trevarebransjen og snekkerfaget godt kjent blant yngre folk, sier Monica Wærdahl-Eriksen, leder av arrangørstaben for Trevaredagene og som til daglig har ansvaret for forretningsutvikling og medlemsutvikling i Norske Trevarer.

Hun minner om at påmeldingsfristene nærmer seg raskt, ikke minst for de som vil sikre seg sikker plass på «trevarehotellet» Scandic Sjølyst. Denne fristen er satt til 20. mars.

- Tradisjonen tro blir det trevarebransjens festmiddag med utdeling av bransjens gjeveste priser, vi får i tillegg gleden av å oppleve Roseslottet og kunstneren Vebjørn Sand, og under Trevaredagene får vi besøk av mange spennende og dyktige foredragsholdere. Meld dere på, oppfordrer en smilende arrangementsansvarlig Monica Wærdahl-Eriksen i Norske Trevarer.

Her kan du lese mer om årets program, samt linken for påmelding til årsmøtet og Trevaredagene:

Program Årsmøte / Trevaredagene 2023

Påmelding Årsmøte / Trevaredagene 2023

 

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post:

 

Meld deg på 0 nyhetsbrev: