- Gleder oss stort til å samle trevarebransjene og sette vårt preg på Oslo i tre-fire dager

Monica Wærdahl Eriksen er leder for forretnings- og medlemsutvikling i Norske Trevarer og arrangementsansvarlig for Trevaredagene 2023.

- Trevaredagene er årets høydepunkt for norsk trevarebransje, og i år går også Norske Trevarers årsmøte kant-i-kant med Trevaredagene. Samtidig samler verdenskonferansen om trebygg over 1000 deltakere fra hele verden, så neste uke skal trebransjene virkelig få sette sitt preg på Oslo by.

Monica Wærdahl Eriksen smiler fra øre til øre når hun nå stuper inn i siste uka med finpuss og planlegging av «trevareuka» i Oslo. Til daglig jobber hun med forretnings- og medlemsutvikling i Norske Trevarer, og nå er det altså full fokus på bransjeforeningens årsmøte og Trevaredagene 2023.

- Vi er glad for at vi kan gjøre det på denne måten i år, spesielt når vi kan gjøre det samtidig som den prestisjefylte WCTE-konferansen arrangeres for aller første gang i Norge. Trebransjene skal vises fram i hovedstaden denne uka, sier Wærdahl Eriksen.

Besøk på WCTE-paviljongen foran Oslo Sentralstasjon inngår i onsdagens trevareprogram, og etter tirsdagens årsmøte er det lagt inn et besøk til kunstprosjektet Roseslottet i Nordmarka.

Prosjektet er i regi av kunstnerbrødrene Vebjørn og Eimund Sand, og trevarebedriften Aanesland Treindustri AS har hatt en sentral rolle i det storslåtte prosjektet.

Festmiddag onsdag kveld
Onsdag kveld arrangeres Trevaredagenes tradisjonsrike festmiddag på NHO-huset i Oslo, der blant annet bransjens fire priser deles ut: «Det gylne sagblad» er prisen for årets bedrift i norsk trevarebransje, og de tre andre bransjeprisene er «Årets småbedrift», «Årets lærling» og «Årets lærebedrift».

Vigrestadbedriften Haugstad Møbel AS på Jæren ble tildelt «Det gylne sagblad» i fjor, Møbelsnekkerne AS fra Hokksund fikk æren av å bli den aller første vinneren av småbedriftprisen, Dennis Jørgensen fra Trevaren Eydehavn AS ble kåret til årets lærling og Møbelsnekkerne Lien og Lian AS vant prisen som årets lærebedrift.

- Vi mener vi kan tilby et veldig spennende, innholdsrikt og variert konferanseprogram i år, der vi kan bli inspirert av foredragholdere både fra egen og andre bransjer, sier programsjef Monica Wærdahl Eriksen.

- Samtidig ligger det jo mye trivsel og læring gjennom kort og godt å møtes. At trevarebedriftene kan treffe hverandre på en møteplass som er spesielt tilrettelagt for trevarebransjen betyr mye for mange.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: