- Altfor mange faller utenfor. NorDan med nysatsing på vedlikehold og utenforskap

Fokus på utenforskap, vedlikehold og lengre levetid på produktene: Vidar Arntsen leder nysatsingen Vidsyn i NorDan, som til våren skal være operativt og klart for oppdrag.

- Det finnes mange dyktige mennesker som av ulike grunner faller utenfor det ordinære arbeidslivet. Med NorDan Vidsyn ønsker vi å ta et større ansvar for å inkludere de som kan havne utenfor arbeidslivet, samtidig som vi satser på vedlikehold og lengre levetid for produktene våre.

Dette sier Vidar Arntsen i NorDan, som har den daglige ledelsen med å bygge opp nysatsingen Vidsyn.

- NorDan ønsker gjennom denne satsingen å legge til rette for at mennesker som ikke får ut potensialet sitt i arbeidslivet skal få nye muligheter for utprøving, opplæring, veiledning og ansettelse.

Starter først i Lister og Dalane
- I tråd med NorDans verdier skal også Vidsyn levere kvalitet og tjenester som overgår forventningene til kundene våre. Det er ambisjonen vår, sier Vidar Arntsen.

I første omgang skal Vidsyn tilby vask og vedlikehold av vinduer og dører i Lister og Dalane-regionen i Rogaland, men ambisjonene har samtidig et større og lengre perspektiv over seg.

- Vi vil ta et større ansvar både lokalt og nasjonalt for å finne gode løsninger for mennesker som helt eller delvis opplever å ikke få ut potensialet sitt i arbeidslivet.

- Vi ønsker å gi rom og plass til å tenke nye tanker rundt dette med arbeid, aktivitet og livskvalitet gjennom et tettere samarbeid med myndigheter, bedrifter og andre virksomheter som tenker som oss.

Lære, inspirere og utfordre
Samtidig ønsker NorDan at dette også skal være et møtepunkt og en arena for inspirasjon og utvikling for næringsliv og samfunnet som helhet.

- Målet er å lære, inspirere og utfordre hverandre, både arbeidssøkere, arbeidsgivere og myndigheter. NorDan jobber jo hver dag med å være best på vinduer, og nå skal vi også være best på vedlikehold, slik at vinduene våre får lengst mulig levetid, sier Vidar Arntsen i NorDan Vidsyn.

- Altfor mange mennesker i Norge opplever å ikke få ut potensialet sitt i arbeidslivet, og gjennom Vidsyn ønsker vi altså et enda sterkere fokus på bærekraft og vedlikehold, også i et sosialt perspektiv.

  • Fra 1. desember skal private husholdninger, bedrifter og offentlige institusjoner kunne bestille vindusvask fra Vidsyn, og fra 1. april neste år skal NorDans nysatsing være operativ og klar til dyst.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: