Ruben er ambassadør for faget sitt, nå er han kåret til årets lærling i bransjen

Ruben Andersen er lærling ved raumabedriften Grande Fabrikker AS, og ble i helgen kåret til «Årets lærling» i norsk trevarebransje.

- For meg var dette helt fantastsik, og det betyr mye. Jeg har vel aldri i mitt liv hatt sånn puls som jeg hadde før prisvinneren ble avslørt.

Ruben Andersen (19) er kåret til «Årets læring» i norsk trevarebransje. Han er er lærling i snekkerfaget ved romsdalsbedriften Grande Fabrikker AS i Rauma.

Andersen mottok prisen fra daglig leder Hilde Widerøe Wibe under festmiddagen under Norske Trevarers landsmøte i Bergen i helga.

Juryens begrunnelse:
- I tillegg til å være snekkerlærling ved Grande, er Ruben også snekkerambassadør for Norske Trevarer. Han bestemte seg allerede i 8. klasse for at han skulle bli møbelsnekker, og nå er han på god veg.

- Dette har også motivert han til spre det glade budskap om hva snekkeryrket byr på. Det er nettopp derfor han er blitt en av Norske Trevarers snekkerambassadører.

- I tillegg har han vært aktiv sammen med opplæringskontoret ByggOpp i Møre og Romsdal for å promotere snekkerfaget på ulike arrangementer. 

- Han er meget interessert i faget, viser innsats og initiativ og er produktiv. Kollegaene omtaler han som en blid og trivelig type, som absolutt bidrar til et godt arbeidsmiljø på Grande.

- Det er veldig kjekt å få anerkjennelse for den innsatsen prøver å legge ned til det beste for faget og bransjen, sier Ruben Andersen.

- Jeg er jo veldig interessert i snekkerfaget, så for meg henger denne prisen veldig høyt. Den betyr mye, og jeg kommer til å glede meg lenge over at jeg ble utnevnt som årets lærling i norsk trevarebransje.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: