- Var bare fem-seks år da jeg bestemte meg for at jeg ville bli møbelsnekker

Publisert

Kristoffer Bundlie er utdannet både møbelsnekker og arkitekt. I begynnelsen av august starter han opp i ny jobb som leder for fag- og teknoligiutvikling i Norske Trevarer. Nå er han klar for familieferie i Kroatia sammen med kona Turi og barna Iben Amalie og Victor Ulrik.

Han er utdannet møbelsnekker og har en master i arkitektur fra København. Han er aktivt engasjert i ideelle organisasjoner, ishockey og barneidrett. Nå er tobarnsfaren klar for en ny rolle i norsk trevarebransje.

- Jeg starter i nyjobben i Norske Trevarer allerede i begynnelsen av august, så nå bruker jeg litt av sommeren til å lese meg opp på norsk trevarebransje, sier en engasjert Kristoffer Bundlie.

Den nye lederen for fag- og teknologiutvikling i Norske Trevarer fikk opp øynene for snekkerfaget og treet som materiale allerede i barneårene.

- Etter 16 år som rådgiver og arkitekt, hvorav de siste 11 som arkitekt, er tiden inne for å rykke tilbake til der det hele startet. Jeg tenker at nå er ringen på sett og vis er sluttet. Etter mange år som arkitekt og rådgiver med treet på hjernen, gleder jeg meg til å jobbe på fulltid med nye utfordringer på vegne av trebransjen.

- Alltid likt å skape ting
Det går en rød tråd helt tilbake til barndommen for Kristoffer, som handler om det å skape ting, bruke treet som materiale og være opptatt av stil og uttrykk.

- Forståelse og historisk forankring er viktig, derfor har jeg studert litt kunst og kunsthistorie også, det er vel en del av den samme røde tråden. Utenom det faglige er jeg en aktiv person. Jeg er blant annet engasjert i ideelle organisasjoner, ishockey og barneidrett, forteller Kristoffer, som er bosatt i Oslo og har familie med kone og to barn på 10 og 12 år.

- Mine tidligere roller gjør meg i stand til å se hele næringskjeden fra et bredt perspektiv. Jeg håper og tror at bakgrunnen min fra arkitektur og rådgivning vil være nyttig for mange av bedriftene i norsk trevarebransje. I tillegg tror jeg min erfaring som prosjektleder, Business Development Manager og fra å ha drevet eget arkitektkontor vil kunne være nyttig for våre medlemmer.

- Nå skal jeg bruke tid på å bli kjent med folkene og besøke bedriftene i vårt langstrakte land. Jeg ser fram til å bistå og å være en pådriver på vegne av folka og faget i nyjobben.

- Gleder meg til å begynne
- Med meg på sommerferie tar jeg litt «snacks» jeg har fått tilsendt fra mine gode kolleger i administrasjonen i Norske Trevarer. Jeg ser fram til å dykke ned i materialet samtidig som tærne dykker ned i sanden på en strand i Kroatia.

- Jeg tenker det er viktig å få en dypere forståelse av bransjens mange fasetter, spesielt for meg som kjenner deler av bransjen svært godt. Derfor vil jeg bruke litt av sommeren på å legge grunnlaget for å kunne være oppe i marsjfart allerede fra start.

- Det blir en sann glede å jobbe tett med en bransje som har treet, håndverket og snekkerfaget som fellesnevner. Samtidig er jo denne bransjen, som alle andre bransjer, avhengig av en kontinuerlig utvikling innen teknologi, design og produksjonslinje for å holde seg aktuell og konkurransedyktig.

- Nå gleder jeg meg bare til å ta fatt på de nye oppgavene.

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: