- Vi skal ha sterk fokus på medlemsbedriftene våre, og holde stø kurs videre

Gunnar Adolf Aanesland (t.h.) tar over som styreleder i bransjeforeningen Norske Trevarer etter Tore Ådlandsvik. Aanesland var forhindret fra å delta under landsmøtet i Bergen. Bildet er tatt i forbindelse med Norske Trevarers landsmøte i Kristansand i 2022. Tore Ådlandsvik ble takket av som styreleder i Norske Trevarer under landsmøtet i Bergen. Han har sittet i styret i 10 år, de siste tre av dem som styreleder.

- Som ny styreleder i Norske Trevarer ønsker jeg at vi følger den linja som de foregående styrelederne Tore Ådlandsvik og Ole Olsen har fulgt. De har lagt gode spor å gå etter.

Dette sier Gunnar Adolf Aanesland i en kommentar til at han i helga ble valgt til ny styreeleder i bransjeforeningen Norske Trevarer. Aanesland overtar lederklubba etter Tore Ådlandsvik, som har sittet ti år i styret i Norske Trevarer nasjonalt, de siste tre av dem som leder.

- Det kjennes både godt og naturlig å videreføre den linja som forgjengerne har lagt. Vi skal vektlegge og forsterke samarbeidet i trevarebransjen, sier Aanesland, som kom inn i styret i Norske Trevarer for to år siden.

- Vi er en sammensatt bransje med store variasjoner bedriftene imellom, samtidig har vi mange av de samme utfordringene innen salg, marked og produksjon. Det gjør at vi alltid vil ha mye å hente gjennom å samarbeide tett med hverandre som bedrifter.

Takket av Ådlandsvik
Nestleder i styret i Norske Trevarer, Trond Magnar Unhammer fra NorDan AS, takket under landsmøtet i Bergen Tore Ådlandsvik for hans ti år som styremedlem i bransjeforeningen nasjonalt.

- Vi har notert oss at du synes det er litt vemodig å tre til side nå. Det gjør vi også. Du har en vært en dyktig og resultatorientert styreleder. Du har hatt sterk fokus på at det vi gjør skal tilføre medlemmene en merverdi, og at Norske Trevarer skal være en bransjeforening for alle bedriftene, både store og små.

- Du har vært en tydelig talsperson for inkludering og samarbeid, og du har også vært veldig opptatt av at alt vi gjør skal være transparent og tåle dagens lys. Du har lagt et solid grunnlag for det videre arbeidet i Norske Trevarer, og din innvirkning vil være merkbar i lang tid framover, hilste Trond Magnar Unhammer til den avtroppende styrelederen.

- Tusen hjertelig takk. Det føles godt å kunne bidra til bedriftenes ve og vel når man er en del av en bransje som man brenner for. Jeg er overbevist om at det nye styret vil gjøre en kjempejobb for norsk trevarebransje, takket Tore Ådlandsvik.   

- Fortsette det gode arbeidet

Norske Trevarers nye styreleder Gunnar Adolf Aanesland kom inn i Norske Trevarer-styret for to år siden, og ser nå fram til å ta fatt på arbeidet sammen med det nye styret.

- Vi skal først og fremst videreføre den linja som styrelederne Tore Ådlandsvik og Ole Olsen har lagt i årene før oss. Vi skal fortsette å legge til rette for samarbeid, nettverk og møteplasser, og bidra til at vi har det gøy når vi møtes, sier Aanesland.

- Vi skal alltid ha fokus på medlemmene våre, og sørge for at vi som bransjeforening bidrar til at bedriftene føler seg sett og får den hjelpen som en bransjeforening kan gi. Dette vil vi alltid ha sterk fokus på i styret.

 

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Nyhetsbrev fra Norske Trevarer

Avmeldingen er mottatt!

E-post: